DÜNYADAN FUTBOL

Zenit Nalchik'e de acımadı!

Lider Zenit Saint Petersburg deplasmanda Spartak Nalchik'i 3-2 mağlup etti....

Zenit Nalchik'e de acımadı!

Rusya Premier Lig'de 23. haftanın önemli maçında lider Zenit Saint Petersburg deplasmanda Spartak Nalchik'i 3-2 mağlup etti....

Spartak Stadı'nda oynanan maçta Zenit'e galibiyeti getiren golleri 2 ve 22. dakikalarda Aleksandr Kerzhakov ile 49. dakikada Shirokov attı. Nalchik'in gollerini ise 45. dakikada Golic ile 89. dakikada Vasin kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Zenit puanını 53'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Ligin dişli takımlarından biri olan Nalchik ise 36 puanda kaldı. Rusya Premier Lig'de yenilgisiz olarak zirvedeki yerini koruyan Zenit 24. haftada sahasında CSKA Moskova'yı konuk ederken, Nalchik ise deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek.

Bu arada Zenit'te Kerzhakov'un üstün performansı teknik heyeti sevindirdi. Geçtiğimiz hafta Saturn karşısında 3 gol atıp 1 de asist yapan Kerzhakov, Nalchik ağlarını da 2 kez havalandırarak, İtalyan teknik direktör Luciano Spalletti'nin övgüsünü kazandı. Ayrıca eksik maçı bulunan Zenit oynadığı 21 maçta 40 gol atıp 10 gol yedi.

Ligde en fazla gol atıp en az gol yiyen iki takımdan biri olan Zenit'in şampiyonluğun en güçlü adayı olduğu ve 30 hafta sürecek ligde mutlu sona ulan ekip olacağı belirtiliyor. Zenit'i, Rubin Kazan ve CSKA Moskova takip ediyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER