FUTBOL

Yusuf Yazıcı'dan kötü haber! Euro 2020'de yok

Trabzonspor’dan, Lille’e giden Yusuf Yazıcı, Monaco maçında sakatlandı. Dün de milli futbolcunun çapraz bağlarının koptuğu açıklandı. Sezonu kapatan Yusuf’un EURO 2020’de Ay Yıldızlı formayı giymesi de çok zor gözüküyor.

Yusuf Yazıcı'dan kötü haber! Euro 2020'de yok

Sezon başında Trabzonspor’dan, Fransız ekibi Lille’ın yolunu tutan Yusuf Yazıcı, her geçen gün performansının üzerine koymaya devam etti. Dikkatlari üzerine çeken milli futbolcu, son olarak da hafta sonu Monaco karşısında 39. dakikada Jonathone İkone’un yerine oyuna dahil oldu. 22 yaşındaki yıldız, takımı sahadan 5-1 yenik ayrılırken mücadelenin son anlarında sakatlık geçirdi. Yapılan son tetkiklerin ardından genç oyuncunun çapraz bağlarının koptuğu açıklandı, bu durum ülkemizde şok etkisi yarattı.
 
Ameliyat olacak
 
Yusuf’un, bu yaz gerçekleştirilecek olan EURO 2020’de A Milli Futbol Takımı’nın en büyük kozlarından biri olması bekleniyordu. Ancak sezonu kapattığı açıklanan milli futbolcunun, EURO 2020’yi kaçırmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan Lille doktorlarının, Yusuf’un raporlarını inceledikten sonra ameliyat ve tedavi süreci ile ilgili planlama yapacağı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER