SÜPER LİG

Yıldız golcüden Galatasaray'a mesaj var

Fildişi Sahilli golcüsü Seydou Doumbia için menajeri Jean Bernard Beytrosan önemli açıklamalar yaptı..

Yıldız golcüden Galatasaray'a mesaj var
Rus basınının Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğunu iddia ettiği CSKA Moskova'nın Fildişi Sahilli golcüsü Seydou Doumbia için menajeri Jean Bernard Beytrosan önemli açıklamalar yaptı.. 
 
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan İsviçreli menajer, "Ben de yazılanların farkındayım. Ama beni şu ana kadar Galatasaray'dan arayan olmadı. Futbolcumun 2016 yılına kadar CSKA Moskova'yla sözleşmesi var; ama futbol bu ne olacağı belli olmaz. Ben Doumbia'nın menajerliğini Young Boys'ta oynadığı yıllardan bu yana yapıyorum. Onun en yakınındaki kişi ve tek temsilcisiyim. Her sene bir aşama kaydetti" dedi.

"Galatasaray başka kulüplere benzemez. Büyük kulüp ve elbette ki bizim için önemli bir seçenek"
Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğuna vurgu yapan Beytrosan, "Galatasaray, ne bir Kıbrıs, ne Belçika ne de bir Romen kulübü. Ne de sıradan bir Alman Kulübü. Büyük bir kulüp, bir marka, Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar. Bundan dolayı Galatasaray elbette ki oyuncumu bir önemli bir seçenek. Ama transfer bize bağlı değil. İki kulübün anlaşması gerekir. Kulüpler anlaşırsa Doumbia, bir elbette ki Galatasaray'la görüşürüz, neden olmasın" ifadelerini kullandı.

"Bienvenu iyi bir forvet; ama Doumbia büyük forvet, fantastik. Arada dünyalar var"
Seydou Doumbia'nın fantastik bir oyuncu olduğunu savunan Beytrosan, "Daha önce Fenerbahçe'ye Bienvenu'yü getirmiştim. Bence iyi bir oyuncu; ama Doumbia fantastik bir oyuncu ikisi arasında dünyalara kadar fark var. Elbette ki Galatasaray'a gelirse çok büyük katkılar sağlar ama bunu konuşmak şimdi doğru değil. Futbolda her şey mümkündür. Yaz döneminde transfer yapma olasılığı var. Hayır diyemem, ama bu sadece bize bağlı değil. CSKA Moskova'yla 2016'ya kadar sözleşmemiz var. Onların da kabul etmesi gerekir" diye konuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER