SPOR MEDYASI

Yıldırım'dan <font color='#3333FF'>ben daha ölmedim </font>çıkışı!

Akşam Gazetesi yazarı Alaattin Metin, Fenerbahçe'de Cihan Kamer'in başkanlık için adının geçmesi üzerine Aziz Yıldırım'a ulaşıp görüşlerini aldı..

Yıldırım'dan <font color='#3333FF'>ben daha ölmedim </font>çıkışı!
Akşam Gazetesi Yazarı Alaattin Metin, şike ve teşvik soruşturması kapsamında yürütülen dava sonucunda Metris Cezaevinde tutuklu bulunan ve 26 Mart'ta yapılacak olan ikinci duruşmayı bekleyen Aziz Yıldırım'a yaptığı ziyaretin detaylarını bugünkü yazısında kaleme aldı.

Birbirinden ilginç ve iddialı sözlerin yer aldığı yazıda, Aziz Yıldırım'ın Cihan Kamer, Aykut Kocaman ve Fenerbahçe - Galatasaray maçı hakkında söyledikleri dikkat çekti.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Başkanlığı için adı geçen Cihan Kamer'e kırıldığını dile getiren Metin, Yıldırım'ın kendisine "Cihan Kamer bana aday olmayacağını söyledi ancak bir de açık kapı bıraktı" sözlerine gazetedeki köşesinde yer verdi.

Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman ile 3 yıllık sözleşme yenilemesi gerektiğini de kendisine söylediğini belirten Metin, Yıldırım'ın ayrıca Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'ı yenip; sezon sonunda da şampiyon olacağını belirtti.

İŞTE ALATTİN METİN'İN YAZISINDAN DİKKAT ÇEKENLER:

"Yönetici Cihan Kamer'in 'Başkan adayı olarak isminin ortaya atılmasına' ve 'Ben başkan olursam Lippi'yi getireceğim' sözüne alınmış, kırılmış, öfkelenmiş... Bu görüşmeyi yaptığım saatlerde Cihan Kamer'in herhangi bir açıklaması yoktu. Daha önceleri de 'aday olacak' haberleri karşısında sessiz kalmıştı. Sonra öğrendim ki 'Lippi'yi, Diarra'yı yalanlanmış' ama açıklamasında 'Şahsi olarak temel gayem görev süremi alnımın akıyla tamamlamak' diyerek 'başkan adayı olmadığını' açıkça söylemeyerek bir açık kapı bırakmış. Aday olur mu! Bİlemem. Ancak G.Birliği maçı öncesi yaptığımız özel sohbette bana 'aday olmadığını' söylemişti. Ama bunu açık açık kamuoyuna deklare etmedi. Bana da 'Yaz' demediği için yazmadım. Neyse, biz gelelim Başkan Aziz Yıldırım'ın bu konuda dünkü görüşmede bana anlattığı görüşüne..."

"HEPSİNE GÜVENİYORUM VE HEPSİNİ ÖZLÜYORUM"

"Benden önce Başkanvekili Nihat Özdemir ziyaret etmiş. Ona da bu konuları anlatmış. Ve şöyle demiş; 'Ne Lippi'si. Kendi evladımız Aykut Kocaman var. Bu dönemde camiamıza, futbol takımımıza yaptığı katkıları kimse unutmasın. Yönetim olarak ona sahip çıkın. Ve ilk toplantıda oturun, konuşun. Aykut Kocaman ile 3 yıllık daha sözleşme imzalayın. Ve bunun için de sezon sonunu beklemeyin...' G.Birliği maçını konuştuk. Geçen hafta yaptığımız görüşmede 'Zor maç başkan. G.Birliği çok iyi takım' dediğim vakit, 'Yeneriz. Biz onlardan daha iyiyiz' demişti... O sözünü hatırlattım. 'Bu sıkıntılı günlere rağmen canla başla mücadele ediyorlar. Kafaları rahat olsa daha farklı olurlar. Ben hepsine güveniyorum. Ve onları çok özlüyorum' cevabını verdi."

Ve sohbetimizde söz önümüzdeki hafta oynanacak G.Saray maçına geldi: 'Böyle oynasınlar yeneriz. Ben Metris'teyim ama gönlüm yüreğim hep onlarla beraber. Play-Off'ta da şampiyon oluruz. Çünkü biz iyi takımız' dedi."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER