FUTBOL

Yıldırım 1 yılda çok yıprandı

Aziz yıldırım 'ı evinin önünde de coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı. metris cezaevi 'nin önünde olduğu gibi sarı lacivertli taraftarlar, yıldırım 'a dokunmak için adeta birbirleriyle yarıştı. meşaleler yakılıp, uzun süreli tezahüratlar yapıldı.

Yıldırım 1 yılda çok yıprandı - Sayfa 1

Aziz Yıldırım 'ı evinin önünde de coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı. Metris Cezaevi 'nin önünde olduğu gibi sarı lacivertli taraftarlar, Yıldırım 'a dokunmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Meşaleler yakılıp, uzun süreli tezahüratlar yapıldı.

Yıldırım 1 yılda çok yıprandı - Sayfa 2

Tam 365 gündür Türkiye'nin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan davaya bakan Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, beklenen açıklamayı dün yaptı. 93 sanığın yargılandığı davada son tutuklu 4 isim de 'tutuklulukta geçen süreleri gözetilerek' tahliye edildi.

Yıldırım 1 yılda çok yıprandı - Sayfa 3

Böylece Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertli kulübün yöneticisi İlhan Ekşioğlu, eski Giresunspor Başkanı Olgun Peker ile menajer olduğu belirtilen Yusuf Turanlı, Metris Cezaevi'nden çıktı. 44 kişiyi beraat ettiren mahkeme, 48 sanığa şike, teşvik primi ve örgüt suçlamalarıyla çeşitli hapis ve para cezaları verdi.

Yıldırım 1 yılda çok yıprandı - Sayfa 4

Aziz Yıldırım'ın, 'spor müsabakalarının sonucunu etkilemek amacıyla Süper Lig'de şike ve teşvik primi suçlarını işlemek suretiyle suç örgütü kurup yönettiği' kaydedildi.