TRANSFER

Yeni transfer Vukovic İstanbul'a geldi

Süper Lig'in dibine demir atan ancak son haftalardaki performansla umutları artan Balıkesirspor'da ilk transfer gerçekleşiyor.

Yeni transfer Vukovic İstanbul'a geldi
Süper Lig'de ilk yarıyı son sırada bitirmesine rağmen, son 3 maçta topladığı 7 puanla ikinci yarı öncesi umutlanan Balıkesirspor'un anlaştığı kaleci Vukovic İstanbul'a geldi.

Hırvat file bekçisinin İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayıp, yarın başlayacak Antalya kampına katılacağı açıklandı. Bu arada menajerlerin Hajduk Split'in sağ kanat oyuncusu Avdija Vrsajevic, Torku Konyaspor'da kadro dışı kalan Paulavic Hleb ve Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Çek Sivok'u Balıkesirspor'a önerdiği öğrenildi.


Üç futbolcuyla ilgili iddiaları yanıtlayan Başkan Tuna Aktürk, "Vrsajeviç'in adını duymadım. Hleb kaliteli ve tecrübeli bir futbolcu ancak bizim elimizde ayni mevkide oynayan Roland Vargas var. Sivok'un ise sakatlık sorunu yaşadığını biliyorum. Üç oyuncu da gündemimizde değil" dedi. 

Bu arada PTT 1'inci Lig temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Alanzinho'yu istediği yolundaki haberleri değerlendiren Başkan Aktürk, "Menajerlerin bazı girişimleri olabilir ama bize teklif gelmedi. Önemli olan kulübünün resmi teklifte bulunması" diye konuştu.

Deneme
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER