GALATASARAY

Yeni Talisca Galatasaray'a transfer oluyor

Galatasaray’da transfer çalışmaları sürerken gündeme Estonya ekiplerinden Levadia Tallin forması giyen Marcelin Gando geldi.

Yeni Talisca Galatasaray'a transfer oluyor

Artık menajerlerin önerileriyle değil scout ekibi ve izleme komitesiyle transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın gündemine çok değişik bir futbolcu geldi.

Avrupa’nın hemen hemen bütün kulüplerini tarayan ve artık lige göre değil oyuncunun kapasitesine göre değerlendirme yapan Fatih Terim’e, Kamerun’lu futbolcu Marcelin Gandoismi tavsiye edilirken, tecrübeli teknik direktörün zaman kaybetmeden genç yeteneği takibe aldığı öğrenildi.

Estonya’da Levadia Tallin forması giyen ve geçtiğimiz sezon 45 maçta 14 gol 12 asist yapan Gando sergilediği performansla dikkat çekerken, 22 yaşındaki 10 numara ile Dinamo Zagreb ve Slavia Prag’ın da ilgilendiği belirtildi.

Hızı, kusursuz fiziği ve oyun görüşüyle ön plana çıkan Marcelin Gando’nun 300 bin euro karşılığında Levadia’dan ayrılacağı ifade edilirken, başarıya aç futbolcunun transfer olacağı takımda da aynı istatistikleri yakalaması halinde piyasasının 10 milyon euro’lara kadar çıkacağı bildiriliyor.

Yorumlar