1.LİG

Yeni Malatyaspor'dan 4 transfer birden!

PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da transferdeki sessizlik bozuluyor.

Yeni Malatyaspor'dan 4 transfer birden!

Sarı-kırmızılı kulüp, Alanyaspor’dan Caner Arıcı, Osmanlıspor’dan Bilal Aziz, Karabükspor’dan İzzet Yıldırım ve Muhammed Reis ile prensipte anlaşmaya vardı.

Teknik Direktör Bayram Bektaş ve Sportif Direktör Ali Ravcı’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, ses getirecek isimleri renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetici Erdal Gündüz’ün bire bir görüştüğü Caner Arıcı, İzzet Yıldırım, Muhammed Reis ve Bilal Aziz ile her konuda anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Bu futbolcularla dün son kez görüşen sarı-kırmızılı yönetimin, transferleri imza aşamasına getirdiği, birkaç gün içerisinde resmi imzaların atılacağı öğrenildi.

ALANYASPOR’UN BAŞARISINDA BÜYÜK PAYI VAR
Alanyaspor’da başarılı bir sezon geçiren Caner Arıcı, savunmada görev yapıyor. 1986 doğumlu tecrübeli futbolcu geçen sezon Alanyaspor ile 31 resmi müsabakaya çıktı.

TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ
İzzet Yıldırım Karabükspor’da defansın sağında görev yapıyor. 1984 doğumlu başarılı oyuncu geçen sezon takımıyla 31 resmi müsabakada görev yaptı.

TÜRK TAKIMLARININ GEDİKLİSİ
Osmanlıspor’un Lübnan asıllı sol bek oyuncusu Bilal Aziz ise geçen sezon takımıyla Süper Lig’de 8 resmi müsabakaya çıktı. 1985 doğumlu Bilal Aziz Türkiye’de Kayserispor, Konyaspor ve Kayseri Erciyesspor takımlarında forma giydi.

GEÇEN SEZON DA İSMİ GÜNDEME GELMİŞTİ
Adı geçen sezon da Yeni Malatyaspor ile anılan ancak Karabükspor’a imza atan Muhammed Reis, geçen sezon takımıyla 27 resmi müsabakaya çıktı ve bu müsabakalarda rakip ağlara 5 gol bıraktı. 1984 doğumlu Muhammed orta sahada oyun kurucu pozisyonunda görev yapıyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER