YEREL HABER

Yeni Malatyaspor bu maça odaklandı

Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Selim Pilten, Tokatspor maçı için iddialı konuştu.

Yeni Malatyaspor bu maça odaklandı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Selim Pilten, Tokatspor maçını kazanarak, yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda Tokatspor maçı hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. Plten, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü kendi sahalarında karşılaşacakları Tokatspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını belirten Pilten, "Konya Anadolu Selçukspor maçında talihsizliğimiz oldu. Orada iki puan bırakmak zorunda kaldık. Ama lig uzun bir maraton. Önümüzde uzun haftalar var. İnşallah bu puan kayıpları telafi edilecektir" diye konuştu.

Pilten, Tokatspor karşılaşmasını kazanıp yollarına devam etmek istediklerini kaydederek, "Tokatspor devre arası ciddi transferler yaptı. Yaş ortalaması yüksek ama hafife alınacak bir takım değil. Bunun bilinci içerisindeyiz. Bizim grupta hafife alınacak bir takım zaten yok. Bu bilinçle maçlarımıza hazırlanıyoruz" ifadesini kullandı.

Taraftara da seslenen Pilten, en büyük güçlerinin taraftar olduğunu her maçta olduğu gibi taraftarın bu karşılaşmada da kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER