DİĞER HABERLER

Yatak odasında <font color='#FF0000'>kanlı sopa bulundu</font>

Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius, Sevgililer Günü'nde yaşanan trajedinin ardından özgür kalma ümitlerini yitiriyor.

Yatak odasında <font color='#FF0000'>kanlı sopa bulundu</font>
Polis, Pistorius'ın 'hırsız zannederek' silahla kolu ve başından vuralarak öldürdüğü kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ın, bilinçli bir şekilde öldürüldüğüne dair yeni bir bulguya ulaştı
 
Dünyanın ilk ampute atleri olarak tarihe geçen ve Londta Olimpiyatları'nda elde ettiği başarının ardından 'Güney Afrika'nın altın çocuğu' olarak ünlenen Oscar Pistorius, kız arkadaşını öldürmesinin ardından başlatılan soruşturmada zor durumda. Polis, 26 yaşındaki atletin evinde yaptığı araştırmada, kanlı bir kriket sopası bulunduğunu açıkladı.

The Telegraph gazetesinin haberine göre, polis, genç atletin Sevgililer Günü sabahı kız arkadaşını vurmadan önce ona ilk olarak kriket sopasıyla saldırmış olabileceğine inanıyor.

Dedektifler, kanlı kriket sopasının bulunmasının ardından iki yeni teoriye odaklanmış durumda. Bunlardan ilki, sopanın, 29 yaşındaki model Steenkamp'ın saklanmak için kaçtığı banyonun kapısındaki camı kırmak için kullanılmış olabilir. İkinci teori ise Steenkamp, kendisini savunmak için sopayı Pistorius'a karşı kullandı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER