ROPÖRTAJ

Yasin Öztekin: Sneijder hayatımı değiştirdi

GSTV'ye açıklamalarda bulunan Yasin Öztekin, Prandelli ile Hamza Hamzaoğlu'nu kıyasladı. Sneijder'den de övgü dolu sözlerle bahsetti.

Yasin Öztekin: Sneijder hayatımı değiştirdi

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte kendisini gösterme imkanı bulduğunu söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, "Hamza Hamzaoğlu göreve geldiğinde, benim neler yapabileceğimi bildiğini söyledi. Sneijder'in attığı pasların hayatımı değiştirdiğini söyleyebilirim."

GSTV'ye açıklamalarda bulunan Yasin Öztekin, Cesare Prandellidöneminde yeterince oynayamadığını hatırlatarak, "Prandelli bana inanmadı ve güvenmedi. Benim için karşılıklı güven çok önemli. Hamza Hamzaoğlu göreve geldiğinde, benim neler yapabileceğimi bildiğini söyledi ve elimden geleni yapmamı istedi. Ben de motive oldum" dedi.

Hamzaoğlu'nun henüz ilk çalışmada kapasitesini bildiğini ve sağ kanatta oynayacağını söylediğini aktaran sarı-kırmızılı oyuncu, "En büyük faydayı ondan gördüm. İlk konuşmamızda her şeyin iyiye gideceğini hissettim. O çok iyi bir insan, herkese eşit mesafede. Kim iyi çalışırsa, formayı ona veriyor. Ben de onu dinledim ve elimden geleni yaptım. Kesinlikle Türkiye'nin en iyi hocalarından biri. Hem kişiliği hem de oyun anlayışıyla böyle" diye konuştu.

"Sneijder, oynadığım en iyi 10 numara"
Yasin Öztekin, takım arkadaşı Wesley Sneijder'in, bugüne kadar birlikte oynadığı en iyi 10 numara olduğunu kaydetti.

 

Borussia Dortmund'da Kagawa, Rosicky gibi önemli isimlerle oynadığını hatırlatan Yasin, "Sneijder, birlikte oynadığım en iyi 10 numara. Çok faydalı bir oyuncu. Herkesle iletişim halinde. Bana da yapmam gerekenleri söylüyor, öğütler veriyor. Bana, 'Cristiano' dediğinde hoşuma gidiyor. Çünkü Ronaldo benim idolüm. Sneijder ile beraber burada oynadığım için mutluyum. Attığı pasların hayatımı değiştirdiğini söyleyebilirim" değerlendirmesinde bulundu.

"Dördüncü yıldız için kenetlendik"
Sarı-kırmızılı oyuncu, Süper Lig'de verdikleri dördüncü yıldız mücadelesi için takım olarak kenetlendiklerini dile getirdi.

 

Sezon başından beri şampiyon olmak ve dördüncü yıldızı takabilmek için mücadele verdiklerini anlatan Yasin, "Bunu başarmak çok önemli.Fenerbahçe ve Beşiktaş rakiplerimiz. Önümüzde 9 maç kaldı. Lige iyi başlamasak da inancımızı kaybetmedik ve dördüncü yıldıza artık daha fazla inanıyoruz. Hocalarımız ve arkadaşlarımızla hep birlikte kenetlendik. Sonunda dördüncü yıldızı takacağız" şeklinde görüş belirtti.

Her futbolcu gibi kendisinin de milli takımda oynama hayali olduğunu vurgulayan Yasin, "Galatasaray'a geldiğimde, büyük takımda kendimi göstereceğimi biliyordum. Çağrılmayı bekliyorum ama bu, Fatih Terimhocamızın kararı. Ben iyi oynadığım sürece çağırmasını bekliyorum. Belki bu sefer olmadı ama gelecekte olabilir" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER