FENERBAHÇE

Yasin Öztekin krizine Sneijder el koydu!

Galatasaray'da Yasin Öztekin'e verilen ceza tartışmaları da beraberinde getirdi...

Yasin Öztekin krizine Sneijder el koydu!

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde bunun 10 katı daha ağır bir tepki veren Emmanuel Emenike'ye ceza vermedi.

Fatih Terim döneminde Felipe Melo, Riera'yı yumrukladığında sessiz kalındı. Beşiktaş'ta Gökhan Töre gece kulübünde vurulurken yönetim olayı görmezden geldi.

Galatasaray yönetimi ise Yasin'in kendisini savunurken iddia ettiği gibi, ''o anda tansiyon kaç atıyor. Adrenalin ne durumda'' savunmasına rağmen tecrübeli oyuncuyu A2 takımına gönderdi. Yasin'in yaptığı bu hareketin aslında bardağı taşıran son damla olduğu iddia edilse de, yönetime yakın çevreler bunun tamamen Jan Olde Riekerink'in karizmasını kurtarmak adına yapıldığını konuşuyor. Riekerink için yazılıp çizilen ''stajyer'' sözlerinin altında kalmak istemeyen yönetim futbolculara en ufak taviz vermiyor. Benzer şekilde Hamit Altıntop da Rizespor maçından hemen sonra kadro dışı kalmış fakat tecrübeli oyuncu Yasin'in aksine hemen hocasını arayıp özür dileyerek olayı tatlıya bağlamıştı.

Yasin krizine Sneijder el koydu!

Galatasaray'da Yasin Öztekin şaşkınlığı yaşanıyor... Adanaspor maçında yaptığı agresif hareketler yüzünden kadro dışı bırakılan tecrübeli oyuncu "burnundan kıl aldırmamasının" kurbanı oldu. Adana'dan İstanbul'a dönüşte yaklaşık 15-16 saatte 6 farklı isimden fırça yiyen Yasin son olarak Levent Nazifoğlu'yla yaptığ görüşmede de özür dilemek yerine, hareketinin nedenini anlatmaya çalışınca olan oldu.

Galatasaray'da şok karar! Yasin Öztekin...

Futbolculara sert ve taviz vermez tutumuyla bilinen Nazifoğlu, görüşme sonunda Yasin'e ''o zaman kadro dışı kal da gör gününü'' dedi. Hamit'in daha önce Rize maçında yaptığı hareket sonrasında özür dilemesiyle affedildiğini düşünen Yasin ise bu sözlerin üzerinde durmadı. Fakat Cenk Ergün'ün kendisine kadro dışı kaldığını iletmesiyle şok oldu.

Fotospor'un haberine göre; Tecrübeli oyuncu kadro dışı kaldığını öğrendikten sonra hemen kendisini ilk fırçalayan isimlerden birisi olan Wesley Sneijder'i aradı. Hollandalı yıldız oyuncu takım içindeki en iyi anlaştığı isim olan Yasin için hemen kolları sıvadı. Sneijder'in Yasin, Nazifoğlu ve Riekerink'i bir araya getirerek işi tatlıya bağlayacağı bildirildi. Yasin sorununun bu hafta bitmeden tatlıya bağlanacağı ise gelen bilgiler arasında.

Yorumlar
TREND HABERLER