SPOR MAGAZİN

Yalman, G.Saray üyelerini ağırladı

Galatasaray Kulübü başkan adayı Alp Yalman ve yönetim kurulu üyeleri, kokteylde buluştu.

Yalman, G.Saray üyelerini ağırladı

25 Ekim 2014 günü gerçekleşecek Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi, Galatasaray Kulübü başkan adayı Alp Yalman ve yönetim kurulu üyeleri, 21 Ekim 2014 Salı günü, Raffles Otel İstanbul’da düzenledikleri bir kokteyl ile Galatasaray üyelerini ağırladı.

Alp Yalman, üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirlen kokteyldeki konuşmasında, “ Yönetim kurulu arkadaşlarım ve ben Galatasaray’a hizmet etmek ve Galatasaray ruhunu yüceltmek için yola çıktık. Galatasaray yönetiminde bir göreve gelebilmek için her şeyden önce Galatasaray sevgisini ispat etmek gerekir. Tüm yönetim kurulu aday arkadaşlarımın çok farklı uzmanlık alanları var. Planlarımızı bütünlük içinde yapıyoruz. Mali ve finansal konular önceliğimiz olacak. Maddi sıkıntıları aşabilecek güçteyiz. Borçları satmadan azaltacağız daha fazla nasıl kazandırırız buna bakacağız.

Avrupa kupalarına katılamama riskini ortadan kaldıracağız, 
bunun planlamasını yapmak önceliklerimizin başında. Galatasaray’ın menfaati her şeyin üzerindedir, maddi ya da manevi kimse Galatasaray’a dil uzatamaz, kılına zarar veremez. İzin vermeyiz! Kurucumuz Ali Sami Yen’in felsefesinden asla ayrılmayacağız. İnanarak omuz omuza vererek hep birlikte güzel günlere geri döneceğiz. Pahalı ve israfçı düşünmek demek sıkıntı ve sorun demektir. Galatasaray’ın doğru yöneltilmeye, ortak akla ve bilgiye ihtiyacı var. Galatasaray geçiş dönemi ile geçiştirilebilecek bir durumda değildir. Boşa geçirecek bir saniyemiz bile yok, kulübün yarınları için her dakikayı doğru kullanmalıyız’’ dedi.

GALATASARAY
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER