DÜNYADAN FUTBOL

Xavi'den uyarı! Bu bir final

El Clasico'da cumartesi akşamı Real Madrid'i konuk edecek Barcelona'nın yıldız ismi Xavi Hernandez, tam anlamıyla bir final maçı oynanacağını söyledi.

Xavi'den uyarı! Bu bir final
Tüm dünya, El Clasico için nefeslerini tuttu. Konuk Real Madrid, Barcelona deplasmanından yenilgi harici hangi sonuçla dönerse dönsün, kalan maçlar öncesi, muhtemel şampiyon ilan edilecek.

Barcelona ise bu maçı kazanıp, ezeli rakiplerinin kalan maçlara daha da stresli çıkmasını ve bir puan kaybı daha yaşamasını bekleyecek.

İşte bu ortamda, Katalan devinin başarılı oyuncusu Xavi'den uyarı geldi. Yıldız orta saha oyuncusu, cumartesi akşamı oynayacakları maçın önemine değinerek, final gibi bir mücadelenin yaşanacağını ve Real'i yenememeleri durumunda şampiyonluğu kaybedeceklerini belirtti.

Tecrübeli oyuncu ayrıca, Real Madrid çok farklı tarzlarda futbol oynayabiliyor ancak biz, rakip kim olursa olsun hep aynı oyun tarzını benimsedik. Real Madrid karşısında topu kontrol eden, hücumu düşünen oyun yapımızı aynen sahaya yansıtmaya çalışacaklarını ifade etti.

10 puan geriden gelmenin kendileri için oldukça heyecan verici olduğunu dile getiren yıldız oyuncu, hafta içi oynadıkları Chelsea maçının etkilerinin sahaya yansımayacağını, El Clasico'nun havasının her zaman farklı olduğunu söyledi.

Son olarak Messi ile Cristiano Ronaldo arasındaki "Kim daha iyi?" sorusunu da yanıtlayan Xavi, "Cristiano Ronaldo çok iyi bir oyuncu ancak birçok insan gibi ben de Messi'nin herkesten iyi olduğunu düşünüyorum" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER