DÜNYADAN FUTBOL

Xavi'den Hagi yorumu

İspanyol futbolcu Xavi Hernandez, Galatasaray ve Romanya'nın efsanesi Gheorghe Hagi ile ilgili görüşünü açıkladı.

Xavi'den Hagi yorumu

Al Sadd'da forma giyen Xavi Hernandez, Galatasaray ve Romanya'nın efsane futbolcusu Hagi için "çok iyi bir futbolcuydu" dedi.

Adidas'ın EURO 2016'nın resmi topu Beau Jeu'nın tanıtımına davetli olarak katılan Xavi, Al Sadd'daki futbol hayatı ile ilgili konuşurken, El Clasico'yu izleyeceğini belirtti ve şöyle devam etti:  

"Şimdi Katar'dayım. Hayatımda yeni bir dönem. Hayatımdaki en iyi kararlardan biri. Barcelona'da oynadım, 14 yıl İspanya Milli Takımı'nda oynadım. Şu anda futbolun keyfini çıkarıyorum. El Clasico'yu tabii ki izleyeceğim. Şu anda geçmişe özlem duyuyorum diyemem" 

Ünlü futbolcu fena dağıttı

Xavi, İspanya'nın turnuvanın favorisi olduğunu ve sürprizin Belçika'dan gelebileceğini söyledi.

"HAGI AVRUPA'NIN EN İYİ OYUNCULARINDANDI"

Rumen bir gazetecinin ülkesi hakkındaki sorusunu da yanıtlayan tecrübeli oyuncu, "Hagi çok iyi bir oyuncuydu. Avrupa'nın en iyi oyuncularındandı. Romanya'nın çok yarışmacı olduğunu biliyorum. Teknik olarak çok iyiler. Son dönemde izlemedim, ama iyi bir takım olduklarını biliyorum. Bütün takımlar birbirine denk. Romanya'nın da EURO 2016'da şansı olabilir" dedi.

"BALLON D'OR'U MESSI KAZANMALI"

Bu sezon Ballon d'Or'u hak eden oyuncunun Messi olduğunu da söyleyen Xavi, "Barcelona'da oynayan 3 yıldız, birbiri ile çok iyi anlaşıyor. Birbirlerini çok iyi anlıyorlar. Ballon d'Or'u da hak ediyorlar. Ancak bence bu yıl Messi kazanmalı" diye konuştu.

Macaristan'dan büyük sürpriz
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER