DİĞER HABERLER

WWE Türkiye’ye geliyor

WWE benzersiz eğlence markası RAW ile 23 Şubat 2013’te Türkiye’ye geliyor.

WWE Türkiye’ye geliyor
WWE benzersiz eğlence markası RAW ile 23 Şubat 2013’te Türkiye’ye geliyor.

Eğlence dünyasının lider markalarından WWE’nin bu muhteşem gösterisine, John Cena, CM Punk, The Miz, Dolph Ziggler, R-Truth, Kofi Kingston, ZackRyder ve daha bir çok WWE süperstarı katılıyor.

Bu heyecan fırtınasına Ülker Sports Arena ev sahipliği yapıyor. WWE’nin benzersiz aksiyon dolu eğlence markası RAW ile Türkiye’ye geliyor. En sevilen süperstarlar John Cena, CM Punk, The Miz, Dolph Ziggler, R-Truth, Kofi Kingston ve ZackRyder’ın yanı sıra bir çok WWE süperstarı, 23 Şubat Cumartesi Günü tüm yeteneklerini Türk seyirciler önünde sergiliyor. Ülker Sport Arena’da gerçekleşecek bu heyecan dolu gece, dünyanın dört bir yanından WWE hayranları tarafından da merakla bekleniyor. 23 Şubat’ta gerçekleşecek WWE RAW gecesi için bilet ön satışları 5 & 6 Aralık’ta başlıyor.

7 Aralık’ta ise genel bilet satışı gerçekleşiyor. Hem ön satış hem de genel satışlar ise www.biletix.com.tr ve Ülker Sports Arena gişelerinden olacak. WWE’nin bu çok özel geceleri dünya genelinde gittiği her yerde çok ciddi bir ilgiyle karşılanıyor. 2011 yılında, dünya genelinde 13 tur ile 22 ülkede 80’I uluslararası olmak üzere, toplam 321 canlı şov gerçekleştirilmiş ve 2 milyon WWE hayranına ulaşılmıştı. İstanbul’da gerçekleşecek WWE RAW gecesi biletlerinin de çok kısa bir sürede tükeneceği ön görülüyor.

 WWE programları 145’ten fazla ülkede 30 dilde yayınlanıyor ve dünya genelinde 600 milyondan fazla eve ulaşıyor. WWE Programları; WWE RAW ve WWE Smack Down Türkiye’de Saran Holding şirketlerinden Saran Medya aracılığıyla D-Smart üzerinden Türk izleyicisi ile buluşuyor.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER