Windsurf Kanarya Adaları'nda sürüyor
Vietnam'da başlayan 7 ayaklı Dünya Turu 5. Ayak yarışları Kanarya Adaları Fuerteventura'da devam ediyor.
Dünyanın en hızlı ve en ünlü windsurfçülerinin biraraya geldiği 25 Şubat'da Vietnam'da başlayan 7 ayaklı Dünya Turu 5. Ayak yarışları Kanarya Adaları Fuerteventura'da devam ediyor.
Dünyanın en hızlı ve en ünlü windsurfçülerinin katıldığı PWA Fuerteventura yarışları sadece erkek kategorisinde gerçekleşirken Dünya Şampiyonluğu için Björn Dunkerbeck ve Antoine Albeau arasında büyük çekişme yaşanıyor.
PWA Windurf Dünya Turu Fuerteventura yarışlarında toplam 49 sporcu arasında ülkemizi Enes Yılmazer, Ertuğrul İçingir, Remzi Kocakıran ve Osman Çatırlı temsil ediyor. Havacılıktaki dinamizmini windsurfle birleştiren Pegasus Hava Yolları sponsorluğunda 5. Kez düzenlenecek PWA Dünya Turu'nun 6. Ayak yarışları Pegasus PWA Windsurf Dünya Kupası 8-14 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı'da gerçekleşecek.