FENERBAHÇE

Wesley Sneijder'in derbi iddiası

Benfica'yı deviren Galatasaray'da gözler pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine çevrildi. Wesley Sneijder, çok iddialı konuştu.

Wesley Sneijder'in derbi iddiası

Galatasaray'ın Kadıköy'deki 16 yıllık galibiyet hasretini sonlandırmak için en çok güvendiği isim olan Wesley Sneijder de Hürriyete konuştu.

Bugüne kadar Fenerbahçe'ye karşı 5 maçta 3 gol atan Hollandalı yıldız, şeytanınbacağını bu kez kıracaklarını belirtip, "Futbolda her şeyin bir ilki vardır. Kadıköy'de bu kez kazanmak istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?Süper Lig'in 9. haftası dev derbiye sahne oluyor. Fener, Kadıköy'de Cimbom'u ağırlıyor. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

ŞİMDİ SIRA DERBİYE GELDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçı sonrasında doping testine kaldığı içinstattan son ayrılan isim olan Sneijder, "Benfica galibiyetinden sonra sıra pazar günü Kadıköy'de kazanmakta. Evet, 16 senedir Galatasaray, Kadıköy'de kazanamıyor olabilir. Ancak bu her zaman kazanamayacağımız anlamına gelmez. Bu istatistik birgün son bulacak. Ve bunu da uzun süre sonra biz, başarmak istiyoruz. Ben de Galatasaray ile Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'deki ilk galibiyetimi yaşamak istiyorum. Gol atacak mıyım, göreceğiz. Ancak önemli olan gol atmam değil, kazanmamız" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER