DÜNYADAN FUTBOL

Werder Bremen'i Latka kurtardı

Küme düşme hattının hemen üzerinde bulunan iki takım olan Fortuna Düsseldorf ve Werder Bremen karşı karşıya geldi.

Werder Bremen'i Latka kurtardı
Almanya 1. Ligi Bundesliga 29. hafta mücadelelerinde küme düşme hattının hemen üzerinde bulunan iki takım olan Fortuna Düsseldorf ve Werder Bremen karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücade 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Ev sahibi ekibin gollerini 2. ve 48. dakikalarda Stefan Reisinger kaydetti. Werder Bremen'in golleri ise 16'da Zlatko Junuzovic'ten ve 70'de Martin Latka'dan (k.k) geldi.

Tam 6 maçtır galibiyet alamayan Düsseldorf Bremen'i yenerek şeytanın bacağını kıramadı ve puanının 30'a yükselterek 15. sıradaki yerini korudu.

Werder Bremen de uzun süredir galibiyet alamayan takımlar arasındaydı. 7 haftadır galibiyet yüzü görmeyen yeşil-beyazlılar bu seriyi 8'e çıkarttı. Konuk ekip 32 puana yükseltti.

Almanya 1. Ligi Bundesliga 30. hafta mücadelelerinde Werder Bremen ise evinde Wolfsburg'u ağırlayacak. Düsseldorf ise Hamburg'a konuk olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER