SÜPER LİG

Webo'yu verirsek şaibe derler!

İBB Futbol Şubesi Sorumlusu Kamil Dizar, Beşiktaş'ın talip olduğu Kamerunlu golcü için ilginç açıklamalarda bulundu..

Webo'yu verirsek şaibe derler!
BB Futbol Şubesi Sorumlusu Kamil Dizar, Beşiktaş'ın talip olduğu Kamerunlu için bakın ne dedi..

"Ligde ilk maçımızı oynayacağımız bir rakiple futbolcu alışverişinde bulunmamız söz konusu olamaz. Geçmişte bu tür diyaloglara giren arkadaşlarımızın çok canı yandı"

Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Pierre Webo'ya talip olduğu bir süredir medyada yazılıp çiziliyordu. Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Samet Aybaba da dün NTV Spor'un canlı yayınına katılarak, "Webo için yönetici arkadaşlarımız görüştü. Ancak bir sonuç alamadık ve vazgeçtik" diye konuştu.

Aybaba'nın bu sözleri üzerine AKŞAM gazetesi yetkilisi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un futbol şube sorumlusu Kamil Dizar'ı aradı. Amac, Pierre Webo transferine ilişkin bilgi almaktı. Ama bakın ne oldu?

İŞTE AKŞAM GAZETESİ'NİN O ROPÖRTAJI

- MERHABA Kamil Bey... Müsaitseniz birkaç soru sorabilir miyiz?
Tabii ki..

- BEŞİKTAŞ'IN sizden Webo'yu istediğini öğrendik. Bu konu hakkında bilgi edinmek istiyoruz.
BANA böyle sorular sormayın...

- NEDEN? Ne gibi bir sakıncası olabilir ki? Açıklar mısınız?
BİLİYORSUNUZ fikstür çekildi; ilk maçımızı Beşiktaş ile oynayacağız. İlk hafta karşılaşacağımız bir takımla futbolcu alışverişinde bulunmamız veya görüşmemiz söz konusu dahi olamaz. Geçmişte bu tür diyaloglara giren arkadaşlarımızın canlarının ne kadar yandığını hatırlayın lütfen. Bugün itibariyle Beşiktaş'tan ne futbolcu alırız ne de futbolcu satarız. Kazara böyle bir şey olursa, hakkımızda bir sürü şey söylerler.

- BİZ bu soruyu Samet Aybaba'nın yaptığı bir açıklama üzerine sorduk; "Webo'yu istedik ama olmadı, vazgeçtik."
SAMET Aybaba'nın da böyle şeyler konuşması yanlış.

- PEKİ, Webo için sizinle görüşme yapan bir Beşiktaş yöneticisi oldu mu? Olduysa, onlara ne dediniz?
NE başkanımız Çağatay Kalkancı ile ne de benimle bu konuda görüşme yapan kimse oldu. Hem biz Webo'yu satmak istemiyoruz ki... Böyle bir düşüncemiz şu an yok.

- DİYELİM Kİ başka bir kulüp geldi, Webo'ya talip oldu? Bonservis için ne isteyeceksiniz?
SÖZLEŞMESİNDE yazıyor; 10 milyon euro.

EVET, Sayın Dizar'la yaptığımız görüşme aynen böyle... İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un futbol şube sorumlusu belli ki, eski kulüp başkanları Göksel Gümüşdağ ile futbolcuları İbrahim Akın, İskender Alın ve o dönem kendilerinde kiralık oynayan Filip Holosko'nun başlarına gelenleri unutamamış.

Gümüşdağ olayını yaşamak istemiyor
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, eski kulüp başkanları Göksel Gümüşdağ ile İbrahim Akın, İskender Alın ve kendilerinde kiralık oynayan Filip Holosko'nun başına gelenleri unutmamış.

Yorumlar