Vücut geliştirmede hedefleri tutturduk
Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Ahmet Hadimoğlu, 2010'un değerlendirmesini yaptı.
Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Ahmet Hadimoğlu, ''Bu sene istediğimiz hedeflere ulaştık'' dedi.
Hadimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, federasyon olarak 2010 yılının sportif ve organizasyon açısından oldukça verimli geçtiğini söyledi.
Son yıllarda özellikle uluslararası şampiyonalarda önemli başarılar elde ettiklerini belirten Hadimoğlu, ''Antalya'da düzenlediğimiz Gençler ve Ustalar Dünya Şampiyonası organizasyonu mükemmel geçti. Şampiyonada 44 ülke içinde, takım halinde 4. olduk. 3 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalya kazandık. Bu başarı sayesinde 2012 yılında düzenlenecek, Büyük Erkekler Avrupa Şampiyonası'nın organizasyonunu gerçekleştirme hakkını kazandık. Söz konusu bu önemli organizasyonu Kapadokya'da düzenleyeceğiz. Türkiye'nin değerlerini tanıtarak turizme katkı sağlamaya devam edeceğiz'' diye konuştu.
Hadimoğlu, ayrıca Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu olarak herkese 2011 yılının, sağlık ve başarı getirmesi dileğinde bulundu.