SÜPER LİG

Volkan kadar fedakarı yok!

Fenerbahçe doktoru Burak Kunduracıoğlu, kaleci Volkan Demirel kadar fedakar bir sporcuyla daha karşılaşmadığını söyledi..

Volkan kadar fedakarı yok!
Fenerbahçe Spor Kulübü resmi sağlık sponsoru Medical Park Hastaneleri ve Fenerbahçe Futbol Takımı’nın yeni doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu; Fenerbahçe dergisine açıklamalarda bulundu.

Çalışmaya hayatında Volkan Demirel kadar fedakar bir sporcu görmediğini belirten Kunduracıoğlu, "Volkan çok fedakar birisi. Ben 14 senedir sporcu sakatlıklarıyla ilgileniyorum bu kadar fedakar bir sporcu görmedim. Omzundaki bir kıkırdakta yırtık oldu. 'Ameliyat olmazsan % 60-70 omzun yine çıkar' dedik. Sezonu kapatacağını da söylediğimizde 'Yok ağabey ben sahaya çıkıp oynayacağım. Normal tedaviye devam et' dedi. Son derece iyi bir tedavi süreci geçirdi. Dokular yenilendiği için sakatlık riski her geçen gün azalıyor" dedi.

"Uyumlu çalıştıktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz sakatlık yok" Kunduracıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Teşhis, tedavi süreleri ve sakatlıklar aşağı yukarı belli. Bu biraz da kişilere göre değişiyor. Bazen ufak bir kas yırtığı 3 ay sürebiliyor. 6 haftadan önce dönmez dediğiniz futbolcu 3 haftada hazır hale gelebiliyor. Bu yüzden bizde hastalık yoktur; hasta vardır! Eğer sporcu ne kadar kuvvetliyse güç dengesi ne kadar fazlaysa geri dönüşü o kadar hızlı oluyor."
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER