FENERBAHÇE

Volkan Demirel üç eski takım arkadaşını övdü

FBTV'nin 'HD' yayına geçmesi nedeniyle yapılan özel yayına katılan Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Volkan Demirel üç eski takım arkadaşını övdü

FBTV'nin 'HD' yayına geçmesi nedeniyle yapılan özel yayına katılan Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, eski takım arkadaşları Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Egemen Korkmaz için, "Üçü de adam gibi adamdır" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi yayın organı FBTV, bugünden itibaren 'HD' yayına geçti.

FBTV'nin 'HD' yayına geçmesi nedeniyle düzenlenen özel yayına sarı lacivertli futbol takımının kaptanı Volkan Demirel katıldı. Canlı yayında Fatih Demirkol'un sorularını yanıtlayan Demirel, "Her zaman Fenerbahçeli oldum. Fenerbahçe'siz bir hayat düşünemiyorum. Su ve ekmek gibidir benim için Fenerbahçe. Volkan olma sebebim Fenerbahçe'dir. Volkan'ın bitme sebebinin de Fenerbahçe olmasını isterim. Ne zaman beni kovarlar; ne zaman 'Biz seni istemiyoruz' derlerse o zaman yolumuza devam ederiz" dedi.

"FUTBOLCU OLMASAYDIM OTOGARDA TURİZMCİLİK YAPARDIM"

Programda Volkan Demirel'e, Fenerbahçeli diğer futbolcuların soruları da yöneltildi. Senegalli yıldız Moussa Sow, "Futbolcu olmasaydın ne olurdun Volkan abi?" sorusu üzerine Volkan, "Turizmcilik yapardım. Baba mesleği, otogarda turizm işiyle uğraşırdım" dedi.

Programın iki de sürpriz telefon konuğu vardı. Her ikisi de Medipol Başakşehir'de forma giyen Fenerbahçe'nin eski kaptanı Emre Belözoğlu ile Bekir İrtegün telefonla canlı yayına bağlanarak Volkan Demirel ile sohbet etti.

EMRE: "EKMEK PARASI, TESİSE GİDİYORUM!"

Eski Fenerbahçeli golcüden Beşiktaş'a büyük övgü!

Emre Belözoğlu'nun, "Arabadayım şu an. Volkan'ı çok seviyorum" sözleri üzerine Demirel, "Nereye gidiyorsun?" diye sordu. Belözoğlu da, "Ekmek parası, tesise gidiyorum" karşılığını verdi.

Volkan Demirel daha sonra Emre Belözoğlu ile görüşemediklerinden yakınarak, "Emre yemek ısmarlayacaktı. 6 ay oldu hala ısmarlayacak!" esprisini yaptı.

Volkan, Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Selçuk Şahin ve Egemen Korkmaz ile çok iyi dost olduklarını ve ailece görüştüklerini belirterek, "Üçü de adam gibi adamdır. Ne zaman başım sıkışsa ilk onlara koşarım" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER