FENERBAHÇE

Volkan Demirel Mete Kalkavan'ı yerden yere vurdu

Fenerbahçeli Volkan Demirel, hakem otoritelerinin de 'penaltı değil' dediği pozisyonla ilgili karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'a ağır eleştiriler yöneltti..

Volkan Demirel Mete Kalkavan'ı yerden yere vurdu

Fenerbahçe'nin deneyimli file bekçisi ve kaptanı Volkan Demirel, Osmanlıspor deplasmanında hakem Mete Kalkavan’ın yaptığı hatanın 3 puanlarına mal olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın 8. dakikasında kalesini terk ederek Regattin’le yaşadığı pozisyonun penaltı olmadığını söyleyen tecrübeli futbolcu, mücadelenin bitiş düdüğünün ardından soluğu genç düdüğün yanında aldı.
 
Mete Kalkavan'a “Hocam yemin ederim rakibe bir darbem yok. Penaltı değildi” sözleriyle serzenişte bulunan başarılı file bekçisi, İstanbul yolculuğu sırasında derdini takım arkadaşları ve teknik heyetle de paylaştı.

Vatan'ın haberine göre; seyahat boyunca bu pozisyonu defalarca izleyen ve yanındakilere de izleten Volkan Demirel, hakem otoritelerinin de ‘Penaltı değil’ dediği o enstantaneyle ilgili şu sözleri sarfetti:

‘ZOR POZİSYONDU’

Dick Advocaat Robin van Persie formülünü buldu

“Ben pozisyona çıktım, topa müdahale edecektim ki Regattin bana ayağını taktı. Oysa o pozisyonda ben ayağımı havaya kaldırmamıştım. Rakip oyuncu kendini yere atmış oldu. Eğer benim müdahalemle düşmüş olsaydı karşılaşmadan sonra kamuoyu önünde ‘Evet darbem oldu, penaltı’ derdim. Kabul etmek gerekir ki hakem Kalkavan için de zor bir pozisyondu. Pozisyon hızlı gelişti, her şey bir anda oldu. Ancak onun gibi sürekli maç alan bir hakemin oyuncunun düşme şeklinde penaltı olmadığını anlaması gerekiyordu. Daha önce Mete Kalkavan’ın yönettiği karşılaşmalarda bizim oyuncularımız da benzer, hatta çok daha sert hamlelere maruz kalmıştı. Ama aynı hakem o anlarda ‘Devam’ demişti.”

Yorumlar
TREND HABERLER