FENERBAHÇE

Volkan Demirel ayrılık tarihini resmen açıkladı

Fenerbahçe'de 5 şampiyonluk yaşamış, 17 yılı geride bırakmış Volkan Demirel, TRT Spor'un sorularını yanıtladı. Tecrübeli eldiven Fenerbahçe'den ayrılacağı tarihi resmen duyurdu. .

Volkan Demirel ayrılık tarihini resmen açıkladı

İşte Fenerbahçe'nin deneyimli file bekçisi Volkan Demirel'in sarı lacivertlilerden ayrılacağı tarihinin de yer aldığı açıklamaları:

"Derbi maçları her zaman farklı olur. Bu seneye bakıldığında Fenerbahçe takımının derbi mağlubiyeti yok. Evet belki galibiyetimiz de yok ama mağlubiyetimiz de yok.Şöyle de bakmak lazım. 20 senedir gelen bir gelenek var, bu geleneği de biz durumlar ne olursa olsun devam ettirmek istiyoruz, devam ettireceğimize de inanıyoruz..Her zaman söylüyorum, bu sadece benim söylemem değil; tüm Galatasaraylılar, Fenerbahçeliler için bu böyledir: Fenerbahçe, Galatasaray maçları orada da burada da olsa futbolun bayramıdır. Dünyanın en büyük derbilerinden bir tanesidir.

Volkan'ın açıklamalarından öne çıkan diğer önemli sözleri ise şöyle:

Çok kötü zamanlar geçirdim ama artık bitti. Yaşadıklarımı belki bir kitapta yazarım. Benim için futbol profesyonellik değil..Başkanımız da sağolsun çağırdı birebir konuştu, hocam da sağolsun çok yardımcı oldu. Onlara tekrardan teşekkür ediyorum hep burayla yaşadığım için gerçekten burası olmadan bir hayatı düşünmek zor geliyor..Tribünden gelen bir amatörlük. Bu duyguyu yaşadıkça başarılı olursunuz. Fenerbahçelilik bana kazınmış.Takıma katkı vererek 6. şampiyonluğumu yaşamak, 4. yıldızı takmak istiyorum. Ondan sonra zaten jübilemi yaparım..'Değişim' diyenlere saygı duyuyorum. 17 yıllık bir hizmetim var ve bu isteklerim gayet normal..

Yorumlar
TREND HABERLER