SÜPER LİG

Vitor Pereira'dan ilginç penaltı tepkisi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gaziantepspor maçından sonra oyunu değerlendirdi ve eleştirilerde bulundu. Pereira'nın eleştiri okları hem zemine de hakemlereydi.

Vitor Pereira'dan ilginç penaltı tepkisi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç sonunda yaptığı değerlendirmede zeminden, hakemlere kadar pek çok eleştiride bulundu.

Maçın ardından Lig TV'ye konuşan Vitor Pereira, 60 dakika oynadıklarının hatırlatılması ve maç yorumunun sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

"60 değil, 67 dakika 10 kişi oynadık. Böyle takımlara karşı böyle maçlar zordur. Böyle zeminlerde maçlar daha zor oluyor. Bu sezonun en kötü zeminiydi. Yetenekli futbolcuların oynayacağı sahalar değil buralar. Erken gol yedik bu da işimizi zorlaştırdı. Kırmızı kart görük bu da işimizi zorlaştırdı ama takımımız karakterini ortaya koydu. Kazanma isteğini gösterdi. Ama istediğimiz sonucu alamadık. 67 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen iyi bir sonuç aldık diyebilirim"

Gaziantepspor Fenerbahçe maçının sonucu ve özeti

Maçta Hasan Ali'nin kırmızı kart gördüğü pozisyona ilişkin görüşü sorulan Pereira, bu soruya başka bir soruyla yanıt verdi:

"Zorlu bir zemin vardı ve rüzgarın da etkisiyle top Hasan Ali'nin istediği şekilde gelmedi top ve kırmızı kart oldu. Ama ben şunu merak ediyorum. Bize ne zaman penaltı verilecek? Bize karşı çok kolay penaltı veriliyor ama bize hiç verilmiyor. Kariyerimde ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Bilmem başka takımların başına geliyor mu ama bize karşı penaltı verilirken çok cömert olan hakemler bize ne zaman penaltı verecek?Size şunu diyebilirim ki, bize penaltı verildiğinde evimde kutlama yapacağım. Hatta o an eşimi arayıp bir pasta hazırlamasını isteyeceğim"

Yorumlar
TREND HABERLER