FENERBAHÇE

Vitor Pereira o dört isimden çekiniyor

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, zorluk derecesi yüksek olan Osmanlıspor maçı öncesinde rakiplerini analiz etti.

Vitor Pereira o dört isimden çekiniyor

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Galatasaray derbisinin tarihinin 13 Nisan olarak açıklanmasının ardından 10 günde oynayacakları Osmanlıspor, Konyaspor ve Galatasaray maçlarının şampiyonluk virajı olarak görmeye başladı.

Konyaspor'un Galatasaray'dan çok daha dirençli bir takım olduğuna inanan Portekizli teknik adam, Konya deplasmanından 3 puanla dönmeleri durumunda Galatasaray'ı da TT Arena'da rahatlıkla yenecekleri görüşünü benimsemiş durumda.

Fakat Portekizli teknik adam için şu anda varsa yoksa Osmanlıspor maçı. Oynanacak ilk maç en önemli maçtır görüşü ile oyuncularını Osmanlıspor maçına motive eden Pereira, Ankara ekibi karşısında alınacak galibiyet sonrasında Konyaspor ile Galatasaray'ı beraber düşünmeye başlayacak.

Pereira'nın korkusu 4 hızlı oyuncu

Osmanılspor'un hücum hattındaki oyuncularından Umar ve Torje'yi hızları, Musa'yı zekası, Rusescu'yu ise golcülüğü ile öne çıkardı. Bu 4'lünün uyumlarına da dikkat çeken Pereira güçlü fizikli oyuncuları karşısında bu isimlerin hızları ile başlarına dert açabileceğini yardımcıları ile paylaştı.

Pereira forvetlere özel çalışma yapacak

Pereira'nın örneği Kayserispor maçı

Takımının mental yorgunluğu atlatması ile birlikte ligin en kaliteli kadrosu olduğu görüşünde olan Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, milli aranın ardından milli oyuncularının da katılımı ile zorlu periyoda hazırlık sürecinin startını verecek. Yaptığı açıklamalarda maç maç konsantre olmanın önemine değinen Portekizli teknik adam oyuncularından öncelikle Osmanlıspor maçını düşünmelerini, Kadıköy'de zorlandıkları Kayserispor maçını da bu doğrultuda örnek olarak oyuncularına gösterecek.

Gol sayısı artacak

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira milli takımlarına gitmeyen Robin Van Persie, Diego, Fernandao, Josef gibi oyuncularının dinlenmiş olmasını takım için avantaj olarak görüyıor. Özellikle iki haftadır yaptırdığı hücum organizasyonları ile yıldızlarını kritik maçlara hazır hale getirdiğine inanan Pereira, geri kalan haftalarda takımının gol yüzdesini artıracağına inanıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER