FENERBAHÇE

Vitor Pereira Galatasaray'ı sildi

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Sivasspor maçı sonrasında Galatasaray'a göndermede bulundu..

Vitor Pereira Galatasaray'ı sildi

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Sivasspor maçı sonrasında ilk yarının da bir değerlendirmesini yapıp, Beşiktaş ve kendilerinin olduğu bölümün dışında da çekişme olduğunu söyledi, Galatasaray'ı yarış dışında tuttu!

Karşılaşma sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamada bulunan Vitor Pereira, Medicana Sivasspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını bildiklerini aktararak, "Ancak bu kadar çok gol pozisyonuna gireceğimizi ve bu kadar çok fırsatı değerlendiremeyeceğimizi öngörmemiştik" dedi.

Fenerbahçe - Sivasspor maçının sonucu ve özeti

Rakiplerinin özellikle hızlı hücumlarda etkili olabildiğini aktaran Portekizli teknik adam, "Biz maçın başından sonuna kadar agresif ve baskılı oynadık. Çok sayıda pozisyona girdik. İlk devrenin sonlandığı 1-1'lik skor, bana göre hiç adil değildi. Rakibin bir tek pozisyonu vardı ve şans faktörü de onlardan yana olunca golü yedik. İlk yarı üç veya dört farkla lehimize tamamlanmalıydı" diye konuştu.

Devre arasında, değiştirilmesi gereken bazı noktalarla ilgili konuştuklarını aktaran Pereira, "İkinci yarıya aynı istekle güçlü bir şekilde başladık. Rakibi kendi yarı sahasına hapsettik. Yine 4-5 gol daha atabilirdik. Tabi skoru değiştiremeyince, maç kopuk bir görüntüye döndü. Sonunda aradığımız golü bulduk. Hak ederek galip geldiğimize inanıyorum. Genel anlamda da takımımın mücadelesinden, isteğinden son derece memnunum" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk istediğimizi ıspatladık

 Vitor Pereira, Medicana Sivasspor karşısında ortaya koydukları mücadeleye değinerek, "Şampiyonluk yolunda ne kadar güçlü ve istekli olduğumuzu bir kez daha ispatladık" değerlendirmesinde bulundu.

Ligde ilk yarının tamamlandığını hatırlatan Portekizli teknik adam, "Puan tablosuna baktığımızda, ilk iki sıradaki Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan farkını açtığını görüyoruz. Bu durum, ligin ikinci yarısında bize çok çekişmeli bir dönem vadediyor. Kıyasıya mücadeleler geçecek. Biz aynı mücadelemizle yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Hemen altlarındaki takımlar arasındaki puan farkının da çok az olduğuna dikkati çeken Pereira, "Bu durum, son derece çekişmeli bir ligin olduğunu gösteriyor. Herkes birbirinden puan alabiliyor" dedi.

Fenerbahçe taraftarına da teşekkür eden Pereira, "Kariyerimde gördüğüm en iyi taraftar grubu. Takımlarına büyük destek sağlıyorlar. Takımdaki gelişmeyi görüyorlar ve bize de yansıtıyorlar" şeklinde görüşlerini aktardı.

Son iki basın toplantısında olduğu gibi yine basın mensuplarından soru kabul etmeyen Portekizli çalıştırıcı, Türkçe olarak, "mutlu yıllar" diyerek salondan ayrıldı.

Öte yandan, Fenerbahçe takımının ikinci yarı hazırlıklarına 4 Ocak Pazartesi günü başlayacağı, Brezilyalı oyuncuların ise çalışmalara 5 Ocak Salı gününden itibaren dahil olacakları açıklandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER