SPOR MAGAZİN

Virgil Van Dijk ödül gecesinde Ronaldo'ya ağır sözler söyledi

Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Virgil van Dijk'ın 2019 Ballon d'Or ödül töreninde Ronaldo ile ilgili sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Virgil Van Dijk ödül gecesinde Ronaldo'ya ağır sözler söyledi

France Football dergisi tarafından düzenlenen organizasyonda Virgil van Dijk'ın sözleri damga vurdu
 
Liverpool formasıyla bu yıl Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmayı başaran Virgil Van Dijk, Ballon d'Or ödül töreninin ardından konuştu. 2019 Ballon d'Or ödülünü Messi kazanırken tören öncesi Hollandalı futbolcu Ronaldo'ya ağır bir göndermede bulundu. 
 
Messi'nin kazandığı oylamada Liverpool'dan Hollandalı Virgil van Dijk ikinci, Juventus'tan Portekizli Cristiano Ronaldo üçüncü oldu.
 
Tören sonrası konuşan Liverpool'un stoperi, "Onlar harika oyuncular. Messi 6. kez kazanıyor bu ödülü, ona saygı duymak lazım. Benden biraz daha iyiydi" dedi.
 
"Şu an bulunduğum yerden gurur duyuyorum" 
 
"Aday gösterilene kadar Ballon d'Or kazanabilmeyi hiç düşünmemiştim. Kariyerim buradaki çoğu oyuncudan daha farklıydı ama hiç vazgeçmedim. Şu an bulunduğum yerden gurur duyuyorum"

RONALDO'YA AĞIR SÖZLER

Bu arada tören öncesi röportaj veren Van Dijk "Cristiano Ronaldo törene gelmedi, Ballon d'Or için bir rakibin azalmış oldu, neler söylemek istersin?" sorusuna "O rakip miydi?" yanıtı vererek dikkat çeken bir gönderrme yaptı.

Yorumlar
TREND HABERLER