SPOR MAGAZİN

VIP kavgaya VIP tazminat

Rapçilerin arasında kalan Tony Parker, gece kulübüne dava açtı.

VIP kavgaya VIP tazminat

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna için kavga eden Drake ve Chris Brown, San Antonio Spurs’ün yıldız oyuncusunu yaraladı. Gözünden yaralanan Parker, 1 hafta evinden çıkamadı.


İKİ ünlü rapçi Drake ve Chris Brown’ın şarkıcı Rihanna için ettikleri kavga, olayın gerçekleştiği WIP (Work In Progress) isimli gece kulübüne pahalıya patlayacak. 

Hürriyet'in haberine göre; Ünlü isimlerin uğrak mekanı olan WIP’de geçtiğimiz hafta, rapçi Drake ve Chris Brown arasında büyük bir kavga çıkmıştı.

Her şey Rihanna için

İddiaya göre, Chris Brown barışma önerisi için Drake’in masasına bir şişe şampanya gönderdi. Ancak Drake, şampanyayı üstünde, “Hayatının aşkıyla birlikteyim. Bununla başa çıkmayı öğren” yazan bir notla geri yolladı. Bunun ardından çıkan kavgada gece kulübünde, sağlam bir tane şişe kalmadı. Kavganın arasında kalan San Antonio Spurs’ün yıldız oyuncusu Tony Parker,  kırılan şişelerin parçalarının yüzüne gelmesi nedeniyle bu davayı açma kararı aldı.

Milli takım antrenmanlarını kaçırdım

Fransız basketbolcu, yaralandıktan sonra bir hafta evden çıkamadığını söyledi. Parker, dava açma nedenini ise şu cümlelerle belirtti: “Fransa Milli Takımı ile 2012 Londra Olimpiyatları’na katılacağım.  Ancak evden bir haftadır çıkamadığım için antrenmanların hiç birisine katılamadım.”

Olimpiyata gitmesi de tehlikede

Göz korneasından yaralanan Tony Parker, geçtiğimiz günlerde bıçak altına yattı. Ciddi bir yaralanma geçiren yıldız oyuncunun, NBA ekiplerinden San Antonio Spurs ile 50 milyon dolarlık kontratı bulunuyor.
Tony Parker’ın avukatı Elizabeth Eilender, yıldız basketbolcunun korneasından operasyon geçirdiğini açıkladı. Parker’ın iyileşme sürecinde olduğunu ifade eden Eilender, Fransız oyun kurucunun olimpiyatlarda yer almasının doktora bağlı olduğunu kaydetti.

Beckham da 25 milyon dolar istemişti

İNGİLİZ futbolcu David Beckham da kendisi ile para karşılığında beraber olduğunu iddia eden eskort kız Irma Nici ve onun iddialarını yayımlayan Touch Dergisi’ne 25 milyon dolarlık tazminat davası açmış, ancak davayı kazanamamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER