YEREL HABER

Vali Şener Ataklı futbol maçında

Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "Yaz Spor Okulu" açılışında sentetik sahada top koşturdu.

Vali Şener Ataklı futbol maçında

Aksaray Belediyesi'nce 68 Yeni Aksaray Belediyespor Kulübü'nde, "Yaz Spor Okulu" açılış töreni düzenlendi. Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra Vali Ataklı, Yazgı, Aksaray Ticaret Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş ve AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı'nın da aralarında bulunduğu protokol, kulübün sentetik sahasında, 68 Yeni Aksaray Belediyespor'un takım oyuncularıyla maç yaptı.

AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz'ün çaldığı düdükle başlayan maçta, Ataklı ve Yazgı attıkları gollerle ilgi topladı.

Vali Ataklı, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, gençliğinde futbolla ilgilendiğini fakat 3-4 yıldır futbol oynamadığını ifade etti. Ataklı, sporla ilgilenmenin çok güzel bir aktivite olduğunu dile getirdi.

Yazgı ise yaklaşık 10 yıl aradan sonra futbol oynadığını belirterek, "İyi ter döktük. Sayın Valimiz çok güzel oynuyormuş. Maç gayet güzeldi" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, günün anısına maçta oynanan topa imza attı. Törende, amatör sporculara katkılarından dolayı İnceöz ve Yazgı'ya teşekkür plaketi verildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER