DÜNYADAN FUTBOL

Valencia Del Bosque'ye kızgın

Vicente Del Bosque'nin, David Villa ve Silva gibi sakat futbolcuları kadroya alması Valencia kulübünce eleştirildi.

Valencia Del Bosque'ye kızgın

2010 Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. grupta Türkiye'nin rakibi olan İspanya'da teknik direktör Vicente Del Bosque'nin, David Villa ve Silva gibi sakat futbolcuları kadroya alması Valencia kulübünce eleştirildi.

Sakat olmalarından dolayı ligde geçen hafta sonu Valencia forması giyemeyen Villa ve Silva'nın milli takıma alınmalarını eleştiren Valencia Teknik Direktörü Unai Emery, ''Villa ve Silva'nın kulüplerinde oynayamayıp milli takımlarında oynamaları bir çelişki olur'' dedi.

Valencia Kulübü'nün, Silva'nın oynatılmaması tavsiyesini İspanya Futbol Federasyonu'na bildirdiği, dizinde sorun olan Villa için ise  ''doktor onayını'' şart koştuğu belirtildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Futbol Federasyonu kaynaklarının, ''Her şey zamana karşı. Üstelik Türkiye gibi fiziki gücün çok gerekli olduğu bir rakibe karşı hazırlanmamız gerekecek'' diyerek sakatlıklardan yakındığı kaydedildi.

Bu arada, 22 kişilik İspanya Milli Takımı kadrosu bugün Madrid'deki federasyon binasında toplanırken, son lig maçında sakatlanan Andres İniesta'nın kontrolden sonra gönderilmesi ve yerine Valencia'dan orta saha oyuncusu Mata'nın çağrılması bekleniyor.

Öte yandan, İspanyol futbolculardan bazıları, bu sabah federasyon binasına gelerek, 14-28 Haziran tarihlerinde oynanacak ve İspanya'nın ilk kez katılacağı FIFA Konfederasyon Kupası'nda giyilecek milli takım formalarını tanıttı. Tanıtımın, eski milli takım teknik direktörü, Fenerbahçe'nin

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER