VOLEYBOL

VakıfBank Avrupa'da üst üste 24. zaferin peşinde

Son dünya ve CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2018-2019 CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında Bulgaristan temsilcisi Maritza Plovdiv'le karşılaşıyor...

VakıfBank Avrupa'da üst üste 24. zaferin peşinde

Son dünya ve üst üste iki toplamda dört CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2018-2019 CEV Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'ndaki ikinci maçında Bulgaristan temsilcisi Maritza Plovdiv'le yarın saat 19:00'da deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'nde 23 maçtır yenilmeyen sarı-siyahlılar, gruptaki ilk karşılaşmasında Alman ekibi Allianz MTV Stuttgart'ı 25-13, 20-25, 25-19 ve 25-17'lik setlerle 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Bu gruptan lider olarak çıkacağız...Takım olarak çok iyi durumda olduklarını belirten VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, ''Maritza'yla Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk karşılaşmamızı oynayacağız. Karşılaşmada tüm salonun dolu olacağını düşünüyorum. Çok zevkli bir maç bizi bekliyor. Orada oynayacağımız için heyecanlıyız. Tabii ki gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık ve kazanmak istiyoruz'' dedi.

Kazanacağımız daha çok kupa var...VakıfBank Kaptanı Melis Gürkaynak ise ''FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'ndan üçüncü kez dünyanın en büyüğü olarak döndük. Bu sezon hedefimiz olan ilk kupayı almayı başardık. Ama sezon devam ediyor. Önümüzdeki turnuvaları da kazanmak için aynı motivasyonla çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'nde ikinci maçımıza çıkacağız. Takım olarak Maritza karşılaşmasına hazır durumdayız. Yolumuza kazanarak devam etmek istiyoruz'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER