TRABZONSPOR

Usta'dan flaş Lucescu açıklaması

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, takımın başına Lucescu'yu getireceği haberlerine açıklık getirdi.

Usta'dan flaş Lucescu açıklaması

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, 3-1'lik galibiyetle sonuçlanan Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada teknik direktör sorununa ve 2010-2011 sezonuna değindi. 

Usta konuşmasında: ''2010-2011 sezonunda elde ettiğimiz şampiyonluk için hukuk mücadelemiz devam ediyor. Süreç Avrupa'da devam etmekte ve bu sürecin en ciddi şekilde takip edilmesi de bizim görevimiz. Trabzonspor'un hukuksal haklarını savunmak her zaman hakkımızdır.'' ifadelerini kullandı. 

Sadi Tekelioğlu'ndan ayrılık sinyali!

İkili ilişkilere de önem vereceklerini belirten Usta: ''Sadece Beşiktaş başkanı tebrik için aradı. Medeni ilişkilerde sözler sivri olmamalı. Biz bu konuda dikkatli davranağız. Bizden kırıcı, hakarete varan, başkalarını incitecek sözler çıkmayacaktır.'' dedi.

Teknik direktör konusuna da açıklık getiren Usta: ''Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılması söz konusu olur ise kendisiyle uzun bir yolculuğa çıkacağız. Lucescu ile biz iyi tanışırız. Türkiye'ye gelmem diye bir şey yok fakat kendisi bizim olmazsa olmazımız değil.'' şeklinde konuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER