Urfa Valisinin kano keyfi
Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Halfeti ilçesinde Fırat Nehri'nde kano yaptı.
Halfeti Kaymakamlığınca, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen proje çerçevesinde 40 kişiye kano kursu veriliyor.
Kursiyerlerin kano gösterisini izlemek üzere Halfeti'ye gelen ŞanlıurfaValisi Nuri Okutan, ilçeye gelişinde Birecik Kaymakamı Ozan Balcı, Halfeti Belediye Başkan Vekili Mehmet Onurlu ve daire amirleri tarafından karşılandı.
Vali Okutan, burada yaptığı açıklamada, baraj gölünün oluşması nedeniyle Halfeti'de su sporlarını etkin hale getirmeyi istediklerini söyledi.
Okutan, hem şehri tanıtmak hem de su sporları ile Halfeti'deki tarihi yapıları birleştirmeyi arzuladıklarını ifade ederek, ramazan ayından sonra da su sporları etkinliklerini sürdüreceklerini bildirdi.
Okutan, konuşmaların ardından, beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Müfit Yetkin ile birlikte kursiyerlerle Fırat Nehri'nde kano yaptı.
Okutan ve Yetkin daha sonra Fırat Nehri'ne girerek bir süre yüzdü.