SPOR MAGAZİN

Ünlü sporcu Jade Slavin'den sevgili itirafı

İngiliz milli sporcu Jade Slavin, güzelliğine rağmen uzun boylu olmasının ona dezavantaj sağladığını söyleyerek kendisine uygun sevgili bulamadığı ifade etti.

Ünlü sporcu Jade Slavin'den sevgili itirafı - Sayfa 1

İngiliz milli sporcu Jade Slavin, güzelliğine rağmen uzun boylu olmasının ona dezavantaj sağladığını söyledi. Slavin yaşadıklarını hüzünle anlatırken ilginç bir itirafta bulundu.

Ünlü sporcu Jade Slavin'den sevgili itirafı - Sayfa 2

"ÇİRKİN UCUBE" Jade Slavin, küçükken arkadaşlarının uzun boyu nedeniyle kendisiyle alay ettiğini söyledi. Bu nedenle boyunu sevmediğini itiraf eden Jade Slavin, oldukça hüzünlendi.

Ünlü sporcu Jade Slavin'den sevgili itirafı - Sayfa 3

Eskiden insanların kendisine 'çirkin' ve 'ucube' dediklerini söyleyen Salvin zor zamanlar geçirmiş. Etrafındakilerin davranışları onu köreltmiş ve utangaç biri haline getirmiş. Kendisini sevmemeye başlamış. Annesinin yanında defalarca ağladığını ve normal görünümlü olmak istediğini haykırmış. Fakat Salvin 16 yaşından sonra modellik yapmaya karar vermiş ve böylece özgüven kazanmak istemiş.

Ünlü sporcu Jade Slavin'den sevgili itirafı - Sayfa 4

Ama onun hayatını asıl değiştiren şey 21 yaşında kendisine yapılan İngiltere takımı adına tekvando sporcusu olma teklifiydi. Bu dalda 2014 yılında Glasgov'da düzenlenen bir organizasyonda ödül almış, sonra da Avrupa şampiyonu olmuş. Spordaki başarısı Salvin'e özgüvenini tekrar kazandırmış ve onu güçlü bir kadın haline getirmiş.