SPOR MAGAZİN

Ünlü futbolcuya eski sevgilisinden gol atmaması için dua!

Transferde adı Beşiktaş'la anılan Chicharito lakaplı Meksikalı futbolcu Javier Hernandez'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Eski sevgilisinin, ünlü futbolcuya gol atamaması için büyü yaptırdığı iddia edildi.

Ünlü futbolcuya eski sevgilisinden gol atmaması için dua! - Sayfa 1

West Ham formasını giyen Javier Hernandez kötü bir sezon geçiriyor. Gol sıkıntısı yaşayan Meksikalı futbolcu fazla forma şansı bulamadı. Futbolcunun eski sevgilisi Lucia Villalon'un yıldız oyuncuya büyü yaptırdığı ve oyuncunun bu yüzden gol atamadığı ve forma bulamadığı iddia edildi.

Ünlü futbolcuya eski sevgilisinden gol atmaması için dua! - Sayfa 2

GOL ATAMAMASI İÇİN BÜYÜ YAPTI Meksika'daki Televisa kanalında yayınlanan "Hoy" (Bugün) adlı programda Hernandez'in eski sevgilisi İspanyol gazeteci Lucia Villalon'un yıldız oyuncuya büyü yaptırdığı ve oyuncunun bu yüzden gol atamadığı ve forma bulamadığı iddia edildi. Programa katılan Küba asıllı Meksikalı falcı Mhoni Vidente'nin iddiası ülkede büyük sansasyon yarattı.

Ünlü futbolcuya eski sevgilisinden gol atmaması için dua! - Sayfa 3

DÜĞÜN PLANI YAPARKEN İLİŞKİLERİ SONA ERMİŞTİ Chicharito'nun Lucia Villalon'a evlenme sözü verdiği ancak bu sözünü yerine getirmediği magazin basınında konuşuluyordu. Ünlü astrolog, Chicharito'ya seslenerek "Yerine getiremeyeceğiniz sözler vermeyin. Partnerinize evlenmek için söz veriyorsanız tutun" derken Lucia Villalon'un bu nedenle Meksikalı futbolcuya büyü yaptırmış olabileceğini öne sürdü. Chicharito ve Lucia Villalon düğün planları yaparken bir anda ilişki sona ermişti.