DÜNYADAN FUTBOL

Ünlü futbolcular dolandırıcılık kurbanı

Manchester United'ın önemli isimlerinden Andy Cole ile Rio Ferdinand'ın da aralarında bulunduğu 100 kadar eski Premier Lig futbolcusunun, 100 milyon poundluk zarara uğradığı bildirildi.

Ünlü futbolcular dolandırıcılık kurbanı

Premier Lig'in bir çok önemli futbolcusunun yanlış yatırım kurbanı olduğu ve iflasın eşiğine geldiği ortaya çıktı.

İçlerinde Manchester United ve İngiltere Milli Takımı'nın önemli isimlerinden Andy Cole ile Rio Ferdinand'ın da bulunduğu 100 kadar eski Premier Lig futbolcusunun, 100 milyon poundluk (440 milyon TL) zarara uğradığı bildirildi.

Şampiyonlar Ligi’nin en iyi asistleri

The Sunday Times gazetesinin ortaya çıkardığına göre, yıldız futbolcuların bazıları paralarını değerlendirmek adına bir film projesi, bazıları ise emlak işine yatırım yaptılar.

Bir dönem Trabzonspor'da da oynayan eski Arsenal ve Evertonlu Kevin Campbell'ın en büyük zarara uğrayan isimler arasında olduğu belirtildi. Türkiye'den, kendisine sarfedilen 'yamyam' sözü nedeniyle ayrılan ve 'gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı' sözüyle de hafızalara kazınan İngiliz futbolcunun 7 milyon poundluk (31 milyon TL) zararı olduğu, iflasın eşiğine geldiği ifade edildi.

Diğer futbolcular gibi kendisinin de hatalı satış kurbanı olduğunu belirten Campbell, "Evrakları gördüğümde dehşete düştüm. Alınacak-gücenecek birisi değilim ancak 7 milyon pound büyük para" diye konuştu.

"YANLIŞ YÖNLENDİRİLDİK"

Mağdur olan futbolculardan bazıları, konuyla ilgili bir yatırım şirketinin kurbanı olduklarını, bu şirket tarafından yanlış yönlendirildiklerini söyledi. Ya büyük paralar kaybettiklerini ya da bu film işinin yasallığı konusundaki sıkıntıdan dolayı büyük vergi taleplerinden zarar ettiklerini dile getirdiler.

Ronaldo'nun Malmö'ye attığı frikik golü

Bazı futbolcuların yaptıkları yatırımlar şöyle:

Rio Ferdinand 24 milyon sterlin
Andy Cole 7 milyon sterlin
Kevin Campbell 7 milyon sterlin
Craig Short 2.6 milyon sterlin

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER