SPOR MAGAZİN

Ünlü futbolcu için kocasını terk etti

Rachel Calvert adlı İngiliz kadın, Sunderland'de forma giyen ünlü futbolcu Jermain Defoe ile ilişki yaşadığı için iki yıllık kocası Tony'yi Sevgililer Günü'nde terk etti.

Ünlü futbolcu için kocasını terk etti - Sayfa 1

Rachel Calvert adlı İngiliz kadın, Sunderland'de forma giyen ünlü futbolcu Jermain Defoe ile ilişki yaşadığı için iki yıllık kocası Tony'yi Sevgililer Günü'nde terk etti.

Ünlü futbolcu için kocasını terk etti - Sayfa 2

İngiltere'nin Newcastle kentinde yaşayan 24 yaşındaki Rachel Calvert'in, Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de forma giyen ünlü futbolcu Jermain Defoe ile ilişki yaşadığı için iki yıllık kocası Tony'yi Sevgililer Günü'nde bir süpermarketin otoparkında terk ettiği ortaya çıktı.

Ünlü futbolcu için kocasını terk etti - Sayfa 3

YIKIM YAŞADI İngiliz basını, 26 yaşındaki Tony Calvert'in üç yaşındaki kızının annesi ile olan ilişkisinin bu şekilde bitmesinin ardından büyük bir yıkım yaşadığını belirtti. DEFOE'NUN MALİKANESİNE YERLEŞTİ Rachel Calvert ise kocasını terk ettikten sonra haftada 70 bin sterlin kazandığı bilinen 33 yaşındaki Defoe'nun Ponteland'deki 2 milyon sterlinlik malikanesine yerleşti.

Ünlü futbolcu için kocasını terk etti - Sayfa 4

NEWCASTLE TARAFTARI OLDUĞU İÇİN ACISI ARTTI Terk edilen kocanın arkadaşları konuyla ilgili Daily Mirror gazetesine yaptıkları açıklamada, Tony Calvert'in "perişan durumda olduğunu" ve ayrıca sıkı bir Newcastle taraftarı olduğu için karısının ihanetini çok daha acı verici bulduğunu söylediler. DEFOE KAMPTA Uzun yıllar İngiltere Milli Takımı'nda da oynayan ve şu anda Dubai'de bir antrenman kampında bulunan Defoe, Newcastle'daki bir gece kulübünde kucak dansçısı olarak çalıştığı belirtilen Rachel Calvert ile olan ilişkisinin detaylarıyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.