TRABZONSPOR

Ünal Karaman ile yollar ayrılıyor

Malatyaspor'a 5-0 yenilen Trabzonspor'da yönetim, Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör değişikliğine gitmeye hazırlanıyor.

Ünal Karaman ile yollar ayrılıyor

Üst üste 3 beraberlik sonrası eleştirilmeye başlanan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman için farklı Malatya mağlubiyeti bardağı taşıran son damla oldu.

Bordo-Mavililer’de milli arada, Fenerbahçe maçı öncesi kan değişikliğinin yaşanması konuşulmaya başlandı. Farklı mağlubiyetin ardından taraftarın da hedefinde olan Ünal Karaman ile yolların ayrılabileceği öğrenildi.

LİSTEDE 3 İSİM VAR...Karaman'ın yerine geçen isimler arasında ilk sırada son olarak Kasımpaşa'yı çalıştıran Kemal Özdeş'in yer aldığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Sivasspor ile yollarını ayıran Tamer Tuna da adaylar arasında.

Akşam'ın haberine göre; Spor Toto 1. Lig ekibi Osmanlıspor’dan bir hafta önce gönderilen Trabzon’un eski hocalarından Mustafa Reşit Akçay'ın da ismi ön plana çıkan teknik direktörler içinde bulunuyor. Milli ara nedeniyle lige verilecek arada bu operasyonun gerçekleşme ihtamalinin yüksek olduğu kaydediliyor.

ÜNAL KARAMAN

İSTERSENİZ GÖREVİ BIRAKIRIM DEDİ...Bu arada Ünal Karaman, dün Başkan Ahmet Ağaoğlu ile küçük bir zirve yaptı. Başarısız sonuçların sorumluluğunu üstüne alan Ünal Karaman'ın, "Trabzonspor'a yakışmayacak çok ağır bir sonuç aldık. İsterseniz görevi bırakmaya hazırım" dediği öğrenildi.

HEM MALATYA'NIN HEM TRABZON'UN EFSANESİ...1987'den 1990'a kadar Malatyaspor'da top koşturan Ünal Karaman, ortaya koyduğu performansla Trabzonspor'a transfer olmuştu. İyi futbolunu burada da sürdüren Karaman, her iki kulüpte de efsane olarak anılıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER