GALATASARAY

Umut Bulut Kayserispor'u da pişman etti

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kayıpları oynayan Umut bulut, büyük ümitlerle transfer edildiği Kayserispor'da da beklentileri karşılayamadı

Umut Bulut Kayserispor'u da pişman etti

Galatasaray'dan büyük umutlarla Kayserispor'a transfer olan Umut Bulut, yeni takımındaki performansıyla şaşırtıyor.

Türkiye'nin en kariyerli forvetleri arasında yer alan Umut Bulut, 4 sezon süren Galatasaray macerasının ardından, transferin son gününde Kayserispor'a imza atmıştı.

Kayserispor yönetiminin yoğun çabaları sonucunda 1 yıllık sözleşme imzalamayı kabul eden 33 yaşındaki futbolcu, yeni kulübünde hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiliyor.

NE GOL ATABİLDİ NE DE ASİST YAPABİLDİ

Sarı kırmızılı takıma geldikten sonra 4 maçta forma giyen Umut, toplam 317 dakika sahada kalmasına rağmen ne gol atabildi ne de asist yapabildi. Tecrübeli forvet bu 4 maçın 3'ünde ilk 11'de sahaya çıkarken, diğerinde sonradan oyuna girdi.

Spor gazetelerinde günün manşetleri

UMUT'LU 4 MAÇTA 1 PUAN

Kayserispor, Umut Bulut'un forma giydiği karşılaşmalarda galibiyet alamadı. Bu maçlarda Bursaspor ve Kasımpaşa'ya 3-1, Beşiktaş'a 1-0 yenilen sarı kırmızılılar, Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı.

EN SON GOLÜNÜ 6 AY ÖNCE ATMIŞTI

Umut Bulut resmi maçlarda son golünü 30 Nisan 2016'da Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği karşılaşmada attı. Tecrübeli oyuncu, aradan geçen 6 ayda fileleri havalandırma sevinci yaşayamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER