DİĞER HABERLER

ULEB'de fikstur belirlendi

Top 16''ya kalan Galatasaray Medical Park ve Banvit'in rakipleri belli oldu.

ULEB'de fikstur belirlendi

Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda, ''Top 16''ya kalan takımların yer aldığı I, J, K ve L gruplarında fikstür belirlendi. Kura çekiminde Türk takımlarından Galatasaray Medical Park (L) Grubu'nda, Banvit ise (I) Grubu'nda yer aldı.

Galatasaray Medical Park, Alman ekibi Ratiopharm Ulm, Sırbistan'dan Crvena Zvezda Diva Belgrad ve Rusya'dan Unics Kazan takımları ile eşleşti. Banvit'in grubunda ise Ukrayna'dan BC Budivelnik Kiev, Karadağ'dan KK Buducnost VOLI ve Rusya'dan BC Triumph Lyubertsy takımları bulunuyor.

-Statü-

Dörder takımın yer aldığı 4 ayrı grupta düzenlenecek ULEB Avrupa Kupası Top 16 aşaması, 8 Ocak 2013'te başlayıp, 20 Şubat'ta sona erecek ve gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Son 16 turunda her takım, normal sezon gruplarında olduğu gibi iç saha ve deplasman olmak üzere toplam 6 maç oynayacak.

Çeyrek final ve yarı final turu iç saha ve deplasman olmak üzere iki maç üzerinden eliminasyon sistemiyle gerçekleşecek. Çeyrek final turu 6-13 Mart 2013, yarı final turu 20-27 Mart 2013 tarihleri arasında oynanacak. Final ise tek maç üzerinden 13 Nisan 2013'te gerçekleşecek ve kazanan takım gelecek sezon THY Avrupa Ligi organizasyonuna doğrudan katılım hakkı elde edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER