DİĞER HABERLER

Tutku ve Cevher'in durumu nasıl?

Brose Baskets Bamberg takımını konuk edecek Beşiktaş, bu kritik mücadeleyi kazanarak tur şansını arttırmayı hedefliyor.

Tutku ve Cevher'in durumu nasıl?
Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 23 Kasım Cuma günü Almanya'nın Brose Baskets Bamberg takımını konuk edecek Beşiktaş, bu kritik mücadeleyi kazanarak tur şansını arttırmayı hedefliyor
 
THY Avrupa Ligi'nde Brose Baskets Bamberg ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurgulayan Haluk Yıldırım, futbol takımının Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın aynı saatte olması nedeniyle taraftarların bir tercih yapmak zorunda olduğunu dile getirdi. 

Menajer Yıldırım, kulüp yöneticilerinin futbol maçının programıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde girişimlerde bulunduğunu anlatarak, şunları söyledi: 
''THY Avrupa Ligi'nde çok önemli bir maça çıkacağız. Brose Baskets Bamberg'i yenersek, 'Top 16'garanti gibi gözüküyor. Rakibimizi seyirci desteğiyle yenmek istiyoruz. Futbol takımıyla aynı gün ve saatte maçın oynanmaması konusunda yöneticilerimiz TFF'ye başvuruyor. Kritik bir maç olacak. Taraftarlar için zor olacak. İkisinden birini tercih etmek zorunda kalacaklar. Bizim maçın programını değiştirmemiz zor gözüküyor. THY Avrupa Ligi'nde karşılaşmaların programı daha önce belirleniyor.'' 

-''Tutku ve Cevher'in sakatlıkları ciddi''- 
Siyah-beyazlı takımın menajeri, Beko Basketbol Ligi'nde Banvit ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Tutku Açık ile Cevher Özer'in durumlarının ciddi olduğunu dile getirdi.

Yıldırım, Tutku Açık ile Cevher Özer'in THY Avrupa Ligi'nde Almanya'nın Brose Baskets Bamberg takımıyla oynanacak karşılaşmada oynamalarının zor olduğunu vurgulayarak, ''İki oyuncumuz bugün bir kez daha doktor kontrolden geçecek. Sakatlıkları 10 gün kadar sürecek gibi gözüküyor. Belki daha uzun olacak'' diye konuştu. 

-Transfer konusu- 
Transfer yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Haluk Yıldırım, hedeflerinin önce THY Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak olduğunu, bu konuyu daha sonra değerlendireceklerini dile getirdi.

Bir üst tura çıkmaları sonrası transfer konusunu değerlendirebileceklerini anlatan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Sonra sakin kafayla oturup konuşuruz. Eksiklerimiz var. 'Top 16'da mücadele seviyesi daha yüksek. Takımların kalitesi artacak ve zorlu mücadeleler olacak. Sonraki turda ayrıca 14 maç oynanacak. Ağır bir tempo bizi bekliyor. Transferi düşünebiliriz. Ama öncelikle Brose Baskets Bamberg'i yenmek istiyoruz.'' 

-Yoğun tempodaki tek avantaj İstanbul- 
Beşiktaş, THY Avrupa Ligi ile Beko Basketbol Ligi'nde 10 gün içinde 4 maç yapacak.
Yıldırım, Avrupa'da 23 Kasım Cuma günü Brose Baskets Bamberg ile karşı karşıya geldikten sonra Beko Basketbol Ligi'nde Hacettepe maçını oynayacaklarına dikkati çekerek, ''30 Kasım Cuma günü Regal Barcelona maçını oynadıktan sonra pazar günü de Galatasaray Medical Park maçını yapacağız'' ifadesini kullandı.

Haluk Yıldırım, 10 günde 4 maç oynayacaklarını vurgulayarak, ''Brose Baskets Bamberg, Hacettepe, sonra Regal Barcelona ve ardından değişiklik olmazsa pazar günü Galatasaray Medical Park maçını oynayacağız. Neredeyse iki günde bir maç yapacağız. Bu süreçte herkese ihtiyaç olacak. Tekavantajımız bu 4 karşılaşmanın İstanbul'da olması. İki hafta buradayız. Çalışma imkanı da bulacağız. Yoğun tempoda bunu da yapamıyorduk'' şeklinde konuştu.  
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER