TENİS

Türkiye'ye yıldız yağıyor

Dünya tek kadınlar tenis sıralamasında üçüncü sırada yer alan rus tenisçi vera zvonareva, wimbledon'da yaşadığı talihsiz sakatlığı ve yorgunluğu, antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side beldesinde atıyor.

Türkiye'ye yıldız yağıyor - Sayfa 1

Dünya tek kadınlar tenis sıralamasında üçüncü sırada yer alan Rus tenisçi Vera Zvonareva, Wimbledon'da yaşadığı talihsiz sakatlığı ve yorgunluğu, Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde atıyor.

Türkiye'ye yıldız yağıyor - Sayfa 2

Bir hafta boyunca Side'de konaklayan Vera Zvonareva, hem keyifli bir tatil yaptı hem de sakatlığını atlatmak için Samara SPA'da terapi aldı. Vera Zvonareva, görmüş olduğu ilgi ve hizmet için herkese teşekkür etti

Türkiye'ye yıldız yağıyor - Sayfa 3

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vera Zvonareva, 6 yaşındayken çok iyi bir hokeyci olan annesi tarafından bir antrenör tanıştırılarak tenis sporuna başladığını, bu sporu yapmaktan son derece mutlu olduğunu anlattı.

Türkiye'ye yıldız yağıyor - Sayfa 4

İstanbul'da 25-30 Ekim tarihleri arasında yapılacak WTA Şampiyonası'na katılacağını belirten Vera Zvonareva, bu şampiyonada en iyi başarıyı göstermeye çalışacağını kaydetti. Ünlü tenisçi, Türk tenisçilerin Türkiye Tenis Federasyonu'nun yaptığı yatırımlarla son yıllarda önemli başarılara imza atmaya başladıklarına dikkati çekti.