DÜNYADAN FUTBOL

Türkiye'de kolay maç yok

Manchester United’ın 24 yıldır başında bulunan futbol efsanesi Sir Alex Ferguson, Türk futbolu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de kolay maç yok

Türk futbolu hakkındaki düşüncelerini sorduğumuz Ferguson, “İnanılmaz bir tutkuyla futbola bağlılar. Türkiye'de oynadığımız hiçbir maç kolay geçmedi” yanıtını verdi. 

United’la kaldırmadık kupa bırakmayan Sir, “Türk futbolundaki en güzel şeylerden birisi tutku... Kendilerini futbola adamış insanlar tribünleri dolduruyor. Bu rakip takımların işini her zaman zorlaştırır. Örneğin Şampiyonlar Ligi maçları için Türkiye’ye gittiğimiz her zaman, bizi zor anların beklediğini biliyoruz. Türkiye’de hiç kolay maç oynamadık” ifadesini kullandı.

24 senelik kariyeri boyunca başarıya doymadığını da belirten Ferguson, “Böylesine bir kulüpte çalıştığım için şanslıyım. Her sabah tesislere yürürken, tutkuyu ve başarıya açlığı hissediyorum. Bir gün bile yorgun olduğumuzda, buradaki enerji ve tutku bizi ayağa kaldırıyor” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER