TÜRKİYE KUPASI

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe- Altınordu maçı ertelendi

Son dakika Altınordu - Fenerbahçe maçı, Altınordu - Fenerbahçe mücadelesi yoğun yağmur nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi, Altınordu - Fenerbahçe maçı,

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe- Altınordu maçı ertelendi
Fenerbahçe'nin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile oynayacağı maç öncesi zemin krizi yaşandı, maç ertelendi.  
 
İsmail Kartal, 'Maç oynanmasın' dedi... Mücadelenin hakemi Volkan Bayarslan son olarak yaptığı kontrolün ardından mücadelenin ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu erteleme kararının ardından 18 Ocak tarihinin iki takım için de uygun olduğunu ama son kararı TFF'nin vereceğini açıkladı. TFF ise yaptığı açıklamada, Altınordu-Fenerbahçe maçının oynanacağı tarihin önümüzdeki günlerde açıklanacağını duyurdu. 
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu maç öncesinde"Karşılaşmanın ertelenmesini talep etmişti"

"18 Ocak iki takım için de uygun"

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu erteleme kararının ardından; "En doğru karar verildi. Futbolcu sağlığı her şeyde nönemli. İsmail hoca ve ben böyle istiyorduk temennimiz 18 Ocak bizim için ve onlar içinde uygun. Son kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek. Gönül isterdi yağmur olmasın güzel bir zeminde bir maç oynayalım ama olmadı."  
 
 

"HAKEMLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

İsmail Kartal'ın açıklamaları; "Biz buraya maç için oynamak için geldik. Hatta biraz daha as kardodan isimleri ve genç takviyeli kadroyla iyi bir sonuç almak için gelmiştik ama maçtan önce sahaya çıkıp kontrol ettik ama oynanamayacağının kararını verdi. Hakemler bizi odasına çağırdı bize dedi ki 3 saat önce kontrolünü yaptık ve oynanaıp-oynanmayacağı için karar verdik ama son bir kontrol yapacğzı dediler. Daha sonra bu şartlar altında maçın oynanmayacağını söylediler biz de kendilerine teşekkür ettik. Bu şartlar iki takım arasında sağlıksız sonuçlar olabilirdi sakatlık anlamında hakemler böyle bir karar verdi hayırlısı olsun her iki takım için de bu maç sonuçta ileri bir tarihte oynanacak"

FENERBAHÇE RESMİ SİTEDEN AÇIKLADI!

Profesyonel Futbol Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. hafta maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'yla İzmir Atatürk Stadı'nda oynayacağı karşılaşma, olumsuz hava ve saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.Maçın oynanacağı tarih TFF tarafından açıklanacak.

TFF'DEN AÇIKLAMA

TFF konuyla ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı.

"Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün saat 18:00'de oynanması planlanan Altınordu-Fenerbahçe müsabakası müsabakanın hakemi Volkan Bayarslan tarafından, İzmir'de yaşanan yoğun yağış ve saha zemininin elverişsizliği nedeniyle ertelenmiştir.

Meteoroloji yetkilileri ve hakem Volkan Bayarslan ile yapılan görüşmeler sonucu, elverişsiz hava koşullarının yarın da devam edeceği anlaşılmış olup, müsabakanın oynanacağı tarih ve saat önümüzdeki günlerde Federasyonumuz tarafından kamuoyuyla paylaşılacaktır." 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER