SPOR GÜNDEMİ

Türk spor dünyası Mustafa Kemal Atatürk'ü andı

Spor dünuyası ölümünün 76.yılında Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle andı.

Türk spor dünyası Mustafa Kemal Atatürk'ü andı
Türk spor dünyası Büyük Önder Atatürk'ün ölümünün 76.yılı için anma mesajları yayınladı.


İşte spor dünyasının Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde yayımladığı anma mesajları..


TÜRKİYE BASKETBOL FEDARASYONU


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılı nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Federasyonun internet sitesinde "Atamızı ölümünün 76. yılında saygıyla anıyoruz" başlığıyla yer alan anma masajında şöyle denildi:

"Milletimizin özgürlük mücadelesi verdiği Kurtuluş Savaşı'nın kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu, unutulmaz lider, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 76. yılında saygı, minnet ve şükranla anıyoruz."

TÜRKİYE BASKETBOL FEDARASYONU

FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılı nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Demirel, TBF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 76. yılında saygı, şükran ve minnetle anıyor, başta silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

ÜÇ BÜYÜKLER

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yıl dönümü nedeniyle Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri anma mesajı yayımladı.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde, başkan Fikret Orman imzasıyla yer alan anma mesajında şu ifadelere yer verildi:
"Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 76. yılında saygıyla ve minnetle anarken, ilke ve devrimlerine yürekten bağlılığımızı yineliyoruz. Beşiktaş camiası olarak bizler, Atamıza olan kalbimizdeki derin sevgi ve inançla, bizlere işaret ettiği muasır medeniyet yolunda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. Dünya döndükçe Atamıza olan sevgimiz, saygımız, inancımız ve Beşiktaşlı duruşumuz sürecektir."

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yer alan mesajda ise "Düşünceleri, ilke ve inkılapları ile yolumuzu aydınlatan, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 76. yılında sevgi, saygı ve özlemle bir kez daha anıyoruz" denildi.

Fenerbahçe Kulübü ise internet sitesi aracılığıyla "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümünde minnet ve saygıyla bir kez daha anıyoruz" mesajını yayımladı.

MİLLİ TAKIMLAR

A ve Ümit Milli Futbol Takımları kampında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 76. yılı nedeniyle anma töreni düzenlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampta bulunan A ve Ümit Milli Takım teknik heyet ile futbolcuları, Atatürk'ün ölüm saati olan 09.05'te saygı duruşunda bulundular.

Milliler, Atatürk'ün doğum yılını ve daima kalplerinde olacağını simgelemek için futbol topları ile "1881 ve 193∞" yazıp, fotoğraf çektirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER