TENİS

Türk seyirciden Maria Sharapova'ya evlenme teklifi

TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi etkinliğinde, dünyaca ünlü Rus Maria Sharapova ile milli sporcu Çağla Büyükakçay Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaştı.

Türk seyirciden Maria Sharapova'ya evlenme teklifi

TEB Tennis Stars'ta Rus sporcu Maria Sharapova, Çağla Büyükakçay'ı 7-6 ve 6-0'lık setlerle 2-0 yendi. Karşılaşmada ilginç de bir olay yaşandı.

Tribünlerden bir ses Maria Sharapova'ya yüksek sesle evlenme teklif etti. Sesi duyunca şaşıran Rus raket, düşünüyormuş gibi yaparak "Belki" yanıtını verdi. Masha'nın bu cevabı kortta eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu. Rahat bir maç çıkaran Sharapova, Büyükakçay'a oyun vermedi...

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) ve Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) iş birliğiyle düzenlenen TEB BNP Paribas Tennis Stars Series, Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Organizasyonda; Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Türk Ekonomi Bankası Genel Müdürü Ümit Leblebici, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Nihat Özdemir, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yanı sıra Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Işıl Alben, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül de yer aldı.

MARIA SHARAPOVA: "ÇAĞLA'NIN DAHA İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM''

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Maria Sharapova, ''Burada güzel bir ortam var. İstanbul hakkında harika şeyler söyleyebilirim. Böyle bir organizasyonun parçası olduğum için mutluyum. Destekleri için tüm seyircilere teşekkür ediyorum. Çağla'ya karşı oynamak hem zor hem de keyifli. Çağla'nın performansının her geçen gün daha iyi olacağına inanıyorum'' dedi.

ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY: "SHARAPOVA İLE KARŞILAŞMAK BİR ZEVKTİ''

Çağla Büyükakçay ise böyle bir etkinlikte yer aldığı için teşekkür etti. Büyükakçay, "Tenis ve benin adıma muhteşem bir gün yaşanıyor. Maria Sharapova'ya Türkiye'ye geldiği için teşekkür ederim. Sharapova ile karşılaşmak bir zevkti. TTF, TEB ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER