GAZİANTEPSPOR

Türk futbolunda ikinci Aziz Yıldırım vakası

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e attığı tokatın yankıları sürerek flaş bir iddia ortaya atıldı.

Türk futbolunda ikinci Aziz Yıldırım vakası

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Akhisar maçı sonrası menajer Cengiz İbret'e "Sen bizim hocamızı mı ayartıyorsun lan!" diyerek önce tokat sonra tekme attı.

ManisaKulis haberin iddiasına göre Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, deplasmanda 6-0 mağlup oldukları Akhisar maçı sonrası menajer Cengiz İbret'e seslenerek yanına çağırdı ve "Sen bizim hocamızı mı ayartıyorsun lan!" diyerek tokat attı.

Cengiz İbret'in bu olayın ardından savcılığa giderek suç duyurusunda bulunduğu ve şikayetçi olduğu aktarıldı.

İşte şikayetçi İbret'in tutanakta yer alan ifadesi;

İbrahim Kızıl

"ÖNCE TOKAT SONRA TEKME ATTI"

"Ben futbolcuların menajerliğini yaparım. Bugün saat 21:30 sıralarında 19 Mayıs Stadı'nda oynanan AkhisarBelediyespor-Gaziantepspor maçına ön kapıdan turnikelerin oradan girmek üzere iken GaziantepsporBaşkanı İbrahim KIZIL beni gördü. Baksana dedi bende başkanın aracının yanına doğru gittim. O sırada küfürler etti ve seni yaşatmayacağım dedi. Bende hayırdır başkanım dedim ve bana bir tokat attı. Arkamdan tekme attı, o sırada bizi ayırdılar. Ben kendisine vurmadım, ben içeriye doğru girdim. Bu esnada gözümde takılı olan gözlüğümün iki köşesi ve kendi kullandığım cep telefonumun camı zarar gördü. Beni darp eden, hakaret eden ve gözlüğüm ile cep telefonuma zarar veren Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'dan şikayetçiyim, uzlaşmak isterim."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER