DİĞER HABERLER

Türk antrenör tutkusu işinden etti!

Tahran Steel Azin takımında, Türk antrenörlerle görüşmelerin olduğu basına açıklanınca görevinden alındı.

Türk antrenör tutkusu işinden etti!

Tahran Steel Azin takımının Halkla İlişkiler Müdürü Ali Rıza Hakşinas, Türk antrenörlerle görüşmelerin olduğunu basına açıklaması nedeniyle görevinden alındı.

Mustafa Denizli'nin İran futbolunda yaptığı başarılı çalışmalar yüzünden İran Futbol kulüpleri, takımlarının başına getirmek için Türk antrenörlerinin peşini bırakmak istemiyor. Kulüp yetkilileri, gerek mevcut antrenörlerini üzmemek gerekse başka sebeplerden dolayı Türk hocalarla görüşmelerini genellikle gizli olarak yürütüyor. Yapılan gizli görüşmeler şimdiye kadar iki yöneticiyi görevinden etti.

İran Süper Ligi'nde mücadele eden 5.sıradaki Steel Azin takımın Halkla İlişkiler Müdürü Ali Rıza Hakşinas, Fars Haber Ajansı'na, kulübün teknik direktörlüğü için takımın Yönetim Kurulu Başkanı'nın, Fatih Terim ve Mutafa Denizli ile görüştüğünü açıklamasının hemen ardından takımdan ihraç edildi.

Daha önce de İran milli takımı için Fatih Terim'le görüşen Milli Takımlar Komitesi Başkanı Mehdi Tac da, görüşmenin basına sızmasının ardından görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı. Tac, iş yoğunluğunu istifa nedeni olarak göstermişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER